İçlik giyen erkek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İçlik giyen erkekte piçlik olmaz dedirtse de siz buna inanmayın..

Bu soğuk kış günlerinde sıkça yapılan ama sevişmek söz konusu olduğunda zorluk çıkartabilir..

Kışın çekinmeden giydiğim giysidir. Ne kadar giyenleri itici kabul etselerde soğuk kış günlerinde iğne vurmak için oranizi buranizi acmanizi engeller :)

_780x596-pq30rs77qx.jpg

ebfcd2b4-763d-4760-a18f-daa30c9ea7cf.jpg

sevişgen editi: lan belki sevişirim diye -20'lerde içliksiz dolaşacak kadar seks manyağı olmadım :/

Ben. Termal olandan hemde. Sevişme konusuna gelince, içlik giymeyince o soğukta zaten büzüşür. Yine sevişemezsin.

üşümemek için yanlızca mont giyilmez , kışın kot pantolonla sokağa çıktığınızda heleki pantolon bolsa o soğuk kısım yürüdükçe iğne gibi bacaklara batınca insanı çileden çıkarıyor , yıllarca içlikleri yeşilçam filmlerinden boktan bir senaryo ve standart bir erkek üzerinde gördüklerinden bazı insanlarımızda ister istemez (göz zevkimi bozuo o ne öle) etkisi yapıyor... ayrıca içe bişiy giymenin karşı tarafa karşı mahçupluğu herzaman her dilde müşkül durum yaratabiliyor...üşümeyin mk giyin gitsin örneğin
ön sevişmede içlik değilde , erkeğin zıbın la savaşı bi acayip oluyor

+ ohhh evet hadi ercan durma sakn çıkar soy ben- ....
+ne oldu ? napıosun ya ......
-heh heh heh.... ıhım ya üstünü soyucam atletin sonunu bulamıyorum hayatım maalesef
+ ben senin 2 saat içliği çıkarma ameliyatına laf ediyormuyum ne var yani soğuktan bi sizmi etkileniosunuz.
- hayır tabiki ama...şu neymiş du bkm , burdanmı nerden o ( o esnada hala fermuar yada düğme yada bir çıkış yolu arıyordur ercan)
+ üfff

Soğukla yiğitlik olmaz.:sırıt:

3 gün sonra romatizman olursa görürüm erkekliğini dediler, içlik giydirdiler. Nasıl bir mahalle baskısı bu anlamadım...

Geri