Sözlük İçki içip Sarhoş olmayan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben sarhos olmam çok havalıyım ooo yeee
Ayn knk sensinnn

Yani ben öyle içki falan sevmem zaten tarzımda değil. Ama kuzenler ortamında votka içmiştim o çarpmıştı vişne suyundan çok votka koymuş hainler Sjssj başım dönüyordu ama iyiydim yani
Ve alkolik oldu ahaha

ben alfabeyi unutuyormuşum .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bu yaz öyle bi insan tanıdım,trakyalı
hiç mi sarhoş olmaz insan bana mısın demiyor....rakılar biralar havada uçuyo...
Hafif kilolu...
Plesk haklıymışsın kardeşim sjsnx kiloyla alakası varmış xd
3 dubleden sonra leyla oluyorum,zayıfta değilim ama ajnxjs

6-7 ay oldu galiba, içmiyorum. Rahat sarhoş olurum şuan.

bir de sarhoş olmamak iyi bir şey değil. Boşa hamallık ve ekstra harcama.

Sarhoşluk bok gibi bir durum ama içip içip etkilenmeyeceksen ne anladık o zaman. Az cakirkeyif olacaksın ki bir anlamı olsun.

Bünye alışkın abi . içip İçip anırmıyoruz . Kafamıza göre gezip tozup yiyip geziyoruz.
Sonuçmu. İnanın banamısın demiyor artık.
Her gece içen biri olarak söylüyorum. Emin olun kolay kolay sarhoş olmam ama geçenlerde sarhoş oldum. Hatta burada bir bayan arkadaş ne yapıyorsun dedi. Kusura bakma sarhosum uyuyacam dedim .Normalde bir 50'lik rakiyi tek basıma iciyorum ondan yana herhangi bir sikintim yada sorunum yok. Ancak egerki gün içerisinde uyusturucu madde kullanirsam ve bunun devamında alkol alirsam gecenin sonunda sarhoş oluyorum. Ama dediğim gibi sadece alkol alirsam asla ama asla sarhoş olmam .Bakiniz suan sabahın 4'u ve hala içen biri olarak burada yazıp ciziyorsam demekki sarhoş değiliz.

2 defa taksiciye kendimi asansöre kadar taşıttım.

OLUR. Neden içiyoruz? Sarhoş olmak için.

Hı şunu diyeyim, bana takılan direkt komaya girer. Bir gün gireceğim diye bekliyorum.

Geri