Oyun İçinizdeki ses son zamanlarda ne diyor ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Git diyor balık pazarına, lüferi kefali filan fark etmez, en taze balıktan al götür eve, kızartır mısın mangala mı atarsın fırına mı verirsin, o biraz da balıka bakar, olurken balıklar, taktaktaktak güzelce roka, aslan sütümüz olmayınca biraz mahsunlaşır balıklar, en güzeli de levazımla uğraşılırken çekilen rakıdır, neydi o? Dışarıda hanımefendi mutfakta ayem sori ne sori. Ay tam beni tarif ediyor doğrusu...

3. dublede kana karışır, milleti kötülemeye lüzum yok zaten ayıptır, sen diyeceksin kendine, nerede yanlış yaptım biliyor musun? diye, itiraf güzeldir.

Sabah çok erken kalktım. Uyusam mı?

hiç bu kadar ikilemde kaldığım ve kararsızlıklarla geçen bir sene yaşamadım
içteki ses bunlara bir son vermem gerektiğini söylüyor

Yılmak yok devam! Gooooo!

Kimsenin durdurduğu yok zaten de yoruldum canolar!

İçimdeki ses çok karışık doğrusu .
Mesela diyor ki içimdeki ses bazen bazı kavgalar yasanir biter hani yaşarsın üstü kapanir ama herkes artik haddini sınırını bilir ve uzaktan aynı ortamda takılır diyorum yok . Sagdan soldan sürekli laf vuruluyor susuyorum susuyorum ama hani bende diyorum ki bende bu kadar cekemediginiz ne var şimdi diyecekler ki neyini cekemeyecegiz e sinir oluyor iseniz engelleyin ? Nefret ediyor iseniz görmeyin ya hiç işiniz gücünüz yokmu size asla bir adımım olmadgi halde neden beni sürekli tahrik ediyorsunuz ve bunu cümle içinde yapıyorsunuz soranlara kafayi yemiş üzerine alınıyor diyorsunuz beni forumdan uzaklaştırmak için yapmadığınız kalmıyor banlatiyorsunuz ama diyorum ki ya neden Kendi hayatınız ile ilgilenmiyorsunuz lütfen ahlak ise önce kendi hayatiniza bakın rica ediyorum ya ben kötü isem ben öyle böyle isem sizene sizinle mi yaşıyorum ben ?

Lütfen artık beni rahat birakin cidden bıktım ben burda eğleniyorum iyi yada kötü olduğuma siz karar veremezsjniz yeter artık
Bu kin nefret size gelir sizi vurur karma diye bişey var cidden ne kadar kötü kalpli insanlarmissiniz benim konumumda olan arkadaşlarıniza alkış tutuyor beni yeriyorsunuz yapmayin Hoş değil

İçimdeki ses çok karışık doğrusu .
Mesela diyor ki içimdeki ses bazen bazı kavgalar yasanir biter hani yaşarsın üstü kapanir ama herkes artik haddini sınırını bilir ve uzaktan aynı ortamda takılır diyorum yok . Sagdan soldan sürekli laf vuruluyor susuyorum susuyorum ama hani bende diyorum ki bende bu kadar cekemediginiz ne var şimdi diyecekler ki neyini cekemeyecegiz e sinir oluyor iseniz engelleyin ? Nefret ediyor iseniz görmeyin ya hiç işiniz gücünüz yokmu size asla bir adımım olmadgi halde neden beni sürekli tahrik ediyorsunuz ve bunu cümle içinde yapıyorsunuz soranlara kafayi yemiş üzerine alınıyor diyorsunuz beni forumdan uzaklaştırmak için yapmadığınız kalmıyor banlatiyorsunuz ama diyorum ki ya neden Kendi hayatınız ile ilgilenmiyorsunuz lütfen ahlak ise önce kendi hayatiniza bakın rica ediyorum ya ben kötü isem ben öyle böyle isem sizene sizinle mi yaşıyorum ben ?

Lütfen artık beni rahat birakin cidden bıktım ben burda eğleniyorum iyi yada kötü olduğuma siz karar veremezsjniz yeter artık
Bu kin nefret size gelir sizi vurur karma diye bişey var cidden ne kadar kötü kalpli insanlarmissiniz benim konumumda olan arkadaşlarıniza alkış tutuyor beni yeriyorsunuz yapmayin Hoş değil
Belki seninle eğleniyoruz. Bunu bize çok görme. Hayat sıkıcı. :)

Artık yaşlanıyorsun be moruk diyor sanki :emoji_thinking:

• sarılma
Tepkiler: ne
Belki seninle eğleniyoruz. Bunu bize çok görme. Hayat sıkıcı. :)

Artık yaşlanıyorsun be moruk diyor sanki :emoji_thinking:
Eglenmenizde hiç problem yok zaten siz değilsiniz onlar evet yaşlandım hemde çok))

Gerek yok artik kavgaya lütfen engelleyin beni rica ediyorum

yapmak gereken şeyi biliyorsun irem daha fazla zarar vermeden ve kendini üzmeden... ERTELEME!

içim sanırım cumartesiden beri aynı şeyi söylüyor... hele ki şu sıralar daha da körüklendi ama ben erteleye erteleye yine gelmişim bu güne...
bilinçdışım da biliyor ki yapması gerekeni dürtüp duruyor beni...

Geri