İçinizde Bir Şeytan Oldugunu Düşünüyor Musunuz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
İçinizde Bir Şeytan Oldugunu Düşünüyor Musunuz?

İçinizde Bir Şeytan Olduğunu Ve Ara Ara Nefsinize Hakim Olamadığınız Anlar Oluyormu ? Şeytanın Dediklerini Yapıyormusunuz ?

Nefsinize Yenik Düşüp Başınıza İş Aldığınızda Şeytana Uydum Gibi Cümleler Kullanırmısınız

Benim Tek Zoruma Giden Şeytana Papuçunu Ters Giydirebilecek Kadar Zihniyetde Olan Kişilerin Şeytana Günah Bulması

Peki Ya İçinizde Bir Şeytan Olduğunu Düşünüyormusunuz ? Bu Konuda Fikirlerinizi Bekliyorum

Bir besmele işi tamam onun da nefs mücadelesi veriyoruz bizde herkes gibi.

ben kendim şeytanım zaten, benim içimde joe black var ara ara o çıkıyor dışarı

Ara sıra uğruyor sonra gidiyooor.

Düşünüyorum arada durtukluyor

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babaannemin vefatından sonra çok değiştim. 10 yaşlardaydım. Tertemiz, saf, okullar arası yarışmalara katılabilecek kadar başarılı bir çocukken; yalan söylemeye başlayan, korkak, hırsızlık yapan, okulda başarısız, temizliğe önem vermeyen bir çocuk olmuştum. Neden bilmiyorum ama aile büyüklerim beni çok dövüyordu artık.

Her gün onlarca hata yapıyor ve çocuk vücudumla nice dayaklar kaldırıyordum. Çok kan kaybetmişliğim vardır o dayaklardan. 17 yaşında iken bir şey oldu, ilk defa bana dayak atan birinin iki kolunu tutup bana dayak atmamasını, devam ederse kötü olacağını söyledim. Çok korktu ve beni o an bıraktı. Halimi görebilsem ben de korkardım. O günden sonra temizlenmeye, toparlanmaya başladım.

Babaannemin ölümünden bana geçen bir şeyler olduğunu sanıyorum.

Elhamdülillah, o günler geride kaldı. Allah yardım etti.

Şimdi başka şeyler var, hissediyorum. Ama galiba ettiğim dualar onu veya onları güçsüz kılıyor. Daha da iyi oluruz inşallah.

Evet bir şeytan olduğunu biliyorum. Bazen dizginliyorum bazen de yeniliyorum.

Ele geçirmiş beni.
Dışavurumu çok kötü hatta.

Geri