Sen ne anlarsın ya dddaha düne kadar ''gel' diyemiyordu'', tamam anlıyoruz gökçe demesini istiyorsun ama olmaz. ç ve ş çıkartamaz daha..
Ekli dosyayı görüntüle 137018
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen ne anlarsın ya dddaha düne kadar ''gel' diyemiyordu'', tamam anlıyoruz gökçe demesini istiyorsun ama olmaz. ç ve ş çıkartamaz daha..
daha düne kadar ''gel' diyemiyordu'', tamam anlıyoruz gökçe demesini istiyorsun ama olmaz. ç ve ş çıkartamaz daha..
hadi kızım gökçe de diye zorlarken, gökçe hanımın bana sürpriziHahah göstercem, video kaydı var, yosun’a göndereyim o bölümü… şahidim olsun… ses kaydı da alacağım gör sen…
1000 tl teklif etti seni ikna etmem içindaha düne kadar ''gel' diyemiyordu'', tamam anlıyoruz gökçe demesini istiyorsun ama olmaz. ç ve ş çıkartamaz daha..
O itiraz edecek bir şey bulur yine ddHahah videoyu gönderdim, kanıtlarımızı sunduk… sonuçları bekliyoruz…
diyormuş, eh işte, akıcı bir türkçe yok hahah.
tamam lari en çok senin kızın konuşuyor, bizimkiler konuşmuyor tamam.
Ne var çeride konuşuyor![]()
Pleskkkkk pleskkkkk pleskkkkkOyy maşallah erken başlamış o, ne diyor
yanak bey'in "s. gidin pislikler" demesi hahahPleskkkkk pleskkkkk pleskkkkk![]()
Nxndndjsjyanak bey'in "s. gidin pislikler" demesi hahah
Çok ilginç bir anım var.O günden beri pek sıcak bakmam.Şakasına takılıyorum o ayrıZenit bey kahve falini harika yorumluyor herşey çıktı ama bakmamasi en güzeli üç harfliler rahatsız edebilir............
Ailemden yakın birinin daha ilginç bir anisi var buna dair 😂Çok ilginç bir anım var.O günden beri pek sıcak bakmam.Şakasına takılıyorum o ayrı