İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Türkiye’deki en midemi bulandıran kurum diyanettir. Katolik klisesi gibi müslümanların başına bela oldu.

• Beğen
Tepkiler: RK
deliler hastaneden kaçınca
başhekim yakalamak için çuf çuf yapmış
bi bakmışlar kaçanlardan daha çok kişi çuf çuf olmuş
çuf çuf diyerekten hastaneye gitmişler

bebişimin ilk bilinçli söylediği kelime “gel” oldu ndjdh melodik söylüyor bir de “geeel geeel geeel” kfjfh bugün böyle uyandırıldım, yataktan bana sesleniyor “geeel geel geel geel”
forumdaki anneler neden anneliğin çok tatlı bir şey olduğunu söylemediniz, neden övmediniz bunu kdjd
Kızınca bana adımla sesleniyordu haha

Evet çok tatlı zamanları kedom, şükürler olsun✨✨
Cok şükür canım daha da güzel daha da mutlu gunleriniz olsun canım benim her yaşın her anın farklı farklı güzellikleri var bitecek diye hiç korkma her gün ama her gün yeni bir durumuna şahit olup şaşıracak mutlu olacaksın o büyüdükçe beklentilerin de duyguların da onunla birlikte büyüyecek ❤️😘😘

dört gündür doğru düzgün oturamadım iş yerinde. ben bir hata yapıyorum ama bilmiyorum.
rahatlığı bırakıp bu kaosa geçmek akıl karı olmadı.

Hahah şimdi kendi adını da söylüyor, bazen durup dururken sesleniyor “çökşee” bazen “çökçeeee” sonra durup gülüyor ahaha deli kfjf
daha düne kadar ''gel' diyemiyordu'', tamam anlıyoruz gökçe demesini istiyorsun ama olmaz. ç ve ş çıkartamaz daha..

22222222.PNG

Geri