İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Dün biz sınavdayken kuşumuzun biri daha ölmüş :( evde soğuk rüzgarlar esiyor bu yüzden :( elde kaldı bıtane

nerden cikti bu. ruyamda ilk asik oldugum kisiyi gordum. bana hediyeler, altin kolyeler ve bilezikler veriyordu. kendi dilinden, o dili anlamiyorum, ama ne dedigini biliyordum, surekli iyi olup olmadigimi soruyordu. ofkeden aglayasim geliyordu ruyamda. tepkisiz kalmistim. nerden cikti bu birden. asil sen neredesin, ne yapiyorsun, iyi misin degil misin, hasta misin nesin, ne haldesin kim bilir.

O kadar cok belgesel dinledim izledimki su sira millete kommagene, suppilulima, buyuk kyros guccuk kyros gibi bir lakaplar takmaya basladim

Ev halkı mis gibi fırın makarna yerken benim kabak çorbasıyla imtihanım. Ne zaman bitecek bu çile

haftasonu yapacağım her şeyi şimdiden yaptım. tüm gün yatacağım o gün, ohhhh!

hala costanza casati'nin klytemnestra kitabini okuyorum (bitirmek istemiyorum ya).

demin cok guzel sayfalardan gectim. klytemnestra'nin kuzeni ve kardeslerinden gelen mektuplar. en cok timandra'nin mektubu hosuma gitti. dogrucu, sert, insani hayatta tutacak cinsten bir gaz veriyor:d ve sonuc odakli bir mektup. tam bir kiz kardes iste. penelope, senin mektubun.. sende kocani nasil koruyacagini cok iyi biliyorsun:d hem icten, hem dogru, hem de taktik dolu mektuptu. helen, ah helen, senin mektubun beni guldurdu :d sinirden :d ama ablan klytemnestra sana sinirlenmemistir, hatta seni dusunuyordur, halini. polydeuces, senin mektubun ise ferahlatici. guzeldi. bu kitabi bitirmesem olur mu :'

Dökmeyeyim ya, sonra toplaması zor oluyor.pp

Kocam birkaç gündür kurtlar vadidi’nin “bu aaaaasşşşşşşk” melodisini söylüyor, çok detone, susmuyordu, “sus yeter” dedim, sustu, bir ara da “oy asiye”ye takmıştı
Zaten bana da Kurtlar Vadisi’ne tekrar başlayalım mı önerisinde bulundu, kabul etmedim…

Kocam birkaç gündür kurtlar vadidi’nin “bu aaaaasşşşşşşk” melodisini söylüyor, çok detone, susmuyordu, “sus yeter” dedim, sustu, bir ara da “oy asiye”ye takmıştı
Zaten bana da Kurtlar Vadisi’ne tekrar başlayalım mı önerisinde bulundu, kabul etmedim…
Benimki de vay vay vay demet ablam hoşgeldin diyip duruyor Larim, sus demedim daha ama az kaldı :D

hayatimda ilk defa normal, sakin, asiri saygili ve sorunsuz insanlarla birlikte calisiyorum galiba. ciddiyim. ne guzelmis. bunlar mutlu insanlar ya. normalde is yerindekileri is yerinde birakirdim, ozel hayata veya birlikte takilma istegim yoktu. su anki calistigim bolumde boyle hissetmiyorum. sevdim

Balkondan cama çıkılmıyor her yer çiçek bu havada çamaşırları kurutmaya attık ev saunadan hallice..

Geri