İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
şarabın çok bir olayı yok brocum
beğendiğin kadınla beraber karşılıklı içeceğiniz birer kadeh şarabın yanına biraz taze meyve ve gravyer peynir ile mükemmel üçlü olabilir
grok gibi cevapladın yemin ediyom he
sağa sola küfretme de sana da yasak gelmesin

teyzem istanbul'dan trabzon'a vardigindan beri bunu yasiyor :d ya cok guldum. kucukken annemi ve babami unlu sanan cocuktum ben. simdi annem babam ayri, buna ragmen herkes kardeslerimi ve beni "*annemin adi*in kizlari" olarak tanir. "kimin kizisin?" sorusuna annemin adini demem yeterli oluyor mesela. annem yakinda memlekette olacak. kesin kendisine eskiden yanik olan amcalar da ortaya cikacak simdi (sorry mom, igrendigini biliyorum ama cok komik:d)

1000014684.jpg
1000014685.jpg

Adam 50 lira verdiği şeyin hesabını soruyor. O kadar dil dökeceğime başımın gözümün sadakası olsun der, geçer giderim. Yorulmuyorlar da.

Gün sonundan geriye felaket bir başağrısı ve amele yanıklarım kaldı..

Bir gün kalbim japon kale maç yapıyor. Acile gittim özele. Doktor dedi ki, fazla atım var. Ekstrasistol işte ben biliyorum. Dedi bir sıkıntı yok kalpte şu an. Ama dedi holter takmak ve ilaç gerekebilir. Neyse. böyle olunca -afedersiniz- dedi , ıkının dedi, kalbi strese sokarsınız böylelikle , ve dedi kalp normal atar.

Stres mi?
Daha ne kadar strese sokayım kalbimi? Şimdi otopsi yapsanız 70 yaşındaki bir kalp görürsünüz.

Climax abi bunu açıklar mısın?

Kulaktan kulağa oynuyoruz sanki. Direkt benimle muhattap etsenize şu insanları. Yanlış iş çıkıyor ortaya yanlış anlaşıldığı için.

Neyse, sakin başlıyoruz.

Hele bi geeel, uzaklar sana gelirrrrr.
Sen hele bi gelll, dertler bitiverirrrr

gitmek istemediğim bir düğüne baskı yapılarak çağırılıyorum babamın amcasının torununun düğünü varmış doğru düzgün muhabbetim bile yok gelip napacam benim o gün rakı festivali etkinliğim var neyse baskıları şık bir vücut çalımı ile atlattık sayılır.

• Yalancı
Tepkiler: ne
Geri