İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Ne zaman bunu görsem kusmak geliyor aklıma :D

bir saattir aylaklık ediyorum, biraz da çalışayım.

İstanbul’da randevu alınmıyor diye Tekirdağ’dan aldım maşallah İstanbul’u aratmıyor tıklım tıklım..

Narsist kişiliklere bayılıyorum,hakikaten bayılıyorum.Beyinleri size yaşattığı şeyleri algılayamıyor,aksine sadece kendilerini düşünmekle meşgul oluyorlar.Bu durum burçlara,çocukluk travmasına veyahut yaşam enerjisi gibi saçma sebeplere bağlanamaz,hastalıklı zihinlerdir.Sizi sömürerek kendi pis zihniyetlerini ve ruhlarını beslerler.Siz gidersiniz,öteki gelir.Otobüs durağı gibi olan insanların otostop çekmesine aldanmak yerine,orta parmağı gösterip yola devam etmek her daim daha hayırlısı oluyor.

• Hehe
Tepkiler: ne
Rüyamda koluma kene girdi ben ne olduğunu anlamaya çalışırken kolumda kayboldu yerleşti.tamamen sonra nasıl oldu bilmiyorum ama çıkardım attım rüyama biskolata erkeği yerine kene girmesi kadar saçma ne olabilir ya

Yazlıkta karşı komşumuz evini satılığa çıkardı gelen her kişiye memleketini soruyor komşulardan onay çıkarsa satacağım diyor kalmadı böyle komşuluk..

bi yarım saat uyuyabilsem, günü rahat geçiririm.

Yaptııımm
Sırada ne var acaba? fjkldkkds

Kız yeğenimin ergenliği gergin ve anne ile çatışmalı geçti, 19 yaşında ve şu anda anne-kız ilişkileri mükemmel ama diyebilirim ki ergenlikten sonra yaklaşık, bir-bir buçuk senedir böyle tatlı, yeni yani bu durum. Sanki ablamın kedisi gibi, hep kolunun altında, hep tatlı, hep annesiyle fısır fısır. Hollanda’ya okumaya gidiyor bu sene üniversiteye, kabul aldı. Ablam diyor ki tam arkadaş kıvamına geldi, ergenliği bitti, gidiyor, gezip tozacaktık filan:d biraz üzülüyor içten içe. Anlıyorum onu. Endişeli de. Kesin ben de böyle olurum ya, üff valla. Tekme yedim şu anda karnımdakinden kesin ondan bahsedildiğini anladı jfjd

Bekarken market alışverişi yaparken çoçuklu insanlar market arabasına çoçuğunu oturtup alışveriş yaparlardı içten içe özenirdim benimde çoçuğum olunca yapacağım diye ilk market araba deneyimi oldu bizim içinde.. .p

9D9F379A-4ACD-4325-9942-79B0204EF2A5.jpeg

Ben sormadan bahanemi hazırlamışlar. Nasıl da biliyorlar içimi.: ))
Tek bilmedikleri bahaneye gerek duymayacağım. Yalana dolana gerek kalmadan görüşmek istemediğimi açıkça söylemeyi tercih ederim. Bahane üretince zaten karşıdaki de anlıyor, hiç gerek yok böyle şeylere.

akşama şöyle güzel bi merci yapıyım ya bayadır yapmadığımı farkettim

• Yalancı
Tepkiler: ne
Muşlu ve Alevi olduğu için Haber yapılmayan Kalp Damar uzmanlarının yarıştığı 96 Ülkeden 5695 Hekimin katıldığı uluslar arası bir yarışmada Prof.Dr. Elif Melike Teker'in projesi dünya birinciliğine layık görüldü.

Çıktığı zamanlar begenmedigim demet akalın şarkıları şuan öyle kaliteli geliyor ki tamam tok bir sesi yok fakat bir ses tinisi ve o tinida bana geçen güzel bir aura var güzel şarkılar yapmış zamaninda kadin ya her türlü gideri var hala da var performans olarak helal olsun

Geri