İçinde gram milli duygu barınmayan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Birilerine asempatik gelse de bana hoş gelir. Tümdünyalı, tümvatancı , kısaca Terra Mater sakinidir.

:ask:​

Ben biraz olabilirim. Bazı konuları çok büyüttüklerini düşünüyorum.
İleride hepsi bir tarih kitabında bir cümle olarak kalacak, belki hiç bahsi dahi geçmeyecek şeyleri bu kadar düşünmeniz çok saçma.

Yasasin halklarin kardesligi jxvjm

Siyasi tartışmaya çekme niyetim yok, olsa direkt o minvalde bi' konu açar ya da bu konuyu 'Tartışma' bölümüne açardım blackheart

Ben kendi ahvalimi paylaştım sadece.​

Arnavutluk maçında 02 çifte şans vermiştim. Türkiye gol atınca biraz küfür ettim, acaba bu sayılır mı?

Ay cok sirin.

Milli hassasiyet taşıyan insanlar devleti ayakta tutar, işgalden korur,
Mastor gibilerde sefasını sürer,
Tüm dünyalıymış
Bazı vatandaşlar tüm dünyalı olabilir ama
Ortadoğulu gene Ortadoğulu dur
Hem Suriyeliler tüm dünyalılar kimliğeni hakediyor lar mı diye sorarlar adama

kirmizi cizgim sari pasam ataturk oldugu icin ben bu tur konularda bi durup dusunurum. ataturkun fikri neydi bu konuda/ ya da ne olabilirdi diye. bakarim eger onun sectigi bir yol olduysa bizzat ben de o yolu secerim. ornegin milliyetcilik gibi. ayrica milliyetcilik ulkuculuk demek degildir. ozetle ulkuculuk konusuna girmeksizin benim gibi sari saclim mavi gozlum selaniklim mustafa kemalimin milliyetcilik anlayisina tabi insanlar bu basliga g*tuyle gulecektir

İçinde hiç bir şekilde milli duygu olmayan insanda hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun ne bileyim doğru kelimeler şuan aklıma gelmiyor ama pekte iyi kelimeler değil diye düşünüyorum o aklıma gelmeyen kelimeler.

İlhan Mansız'ın Senegal'e attığı altın golden sonra parka koşup sevinirken düşmemle birlikte bir parçası kopmuş olabilir.
Şaka maka içimizin bir yerinde bu ülkede büyümüş olmamızdan ötürü, tarihimizden ötürü elbette bir bağlılık vardır ama jujuşkom gibi bazı şeylerin fazla abartıldığını bu abartmanın da hepimizi yıprattığını düşünüyorum. Siyasi durumların bu kadar başka yerlere çekilmesi hem milli hem de dini duyguları zedeledi bana göre, bu da pek hoş bir şey değil tabii. Bunlar siyasetin içinde oyun hamuru gibi oynanıp şekil verilecek konular değildir. Çayın demini tartışırken bile milli konulara giriyorlar, valla yorucu.

Geri