Içimizdeki Alçaklara Kapak

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
basika_6580.jpg

Neden öfkeyle bir araya gelmiş Sünni gençleri vurmuşuz ki? Öyle demişti zamane Dışişleri Bakanı, şimdidinin Başbakanı olan hükümet reisimiz. Ayıp değil mi? Yoksa biz çıkar uğruna kirli politika yapacak bir ülke değiliz ki. Aksine daha önce tırlarla Türkmenlere yardım yaptık diye Rus ajanları tarafından tırlarımız basıldı üstüne yetmedi Türkmen komutanları bize oyuncak silah dahi göndermediler dedi.

Ne yapsak yaranamıyoruz, haklısın UnLucky kardeş. Harika bir kaynak ve harika bir görselle de süslemişsin haberi. Şimdi gelip hala konuşacaklar. Esefle kınıyorum bu içimizdeki paralelci, dehaşkapeceli, cehapeli, hadepeli, pekakalı, rus ajanı, kafirleri.

Adama sorarlar madem yardım etmiyordunuz tırlardaki silahlar kime gidiyordu.
Türkmenlere gidiyorsa gazeteciler ve tırları durduranlar neden tutuklu ?

"Irak Ortak Operasyonlar Komutanlığı, IŞİD’in Musul’da Türk askerlerinin bulunduğu Başika kampına saldırı düzenlediği haberlerinin asılsız olduğunu duyurdu. Peşmerge Güçleri de, Musul'un Başika bölgesinde Türkiye askerlerinin bulunduğu kampa IŞİD tarafından herhengi bir saldırı olmadığını bildirdi."

evrensel

şehit haberi gelirken herkesin yüzü düşerken bu vatanın içinde çok sırıtan kahbe var

Nedense Dini , Vatani, Devleti, Askeri, Polisi Koruyan , kollayan, hak veren Yazilarda, görsellerde, haberlerde neredeyse hep ayni kisiler ters tepkide.

Bakin ak parti isidi vuruyor yani ak parti iside yardim etmedi zaaaaaaa xD

Nedense Dini , Vatani, Devleti, Askeri, Polisi Koruyan , kollayan, hak veren Yazilarda, görsellerde, haberlerde neredeyse hep ayni kisiler hiçbir yoruma cevap veremeyip, kıvranıyor.

Kes ulaaaan !

Görseli seyret;

firtina_5535.jpg

Yürüyün be Aslanlar.
PKKlisini, Daeslisini de silip süpürün cevremizden ülkemizden

Yok yazılanları okumuyor, görsel koymak lazım herhalde.

171.jpg

sinirda-isid-militanlari-ile-turk-askeri-karsi-7414969_7402_m.jpg

isid-militanlari-sinirdakileri-boyle-geri-goturdu-1306151200_m2.jpg

Burnumuzun dibinde böyle sırıtırken nerdeydik?

Kapağın ağzını sıkı kapatın asidi kacmasinn

ad521d1b-fa99-41a1-a03b-b2dc19daadf2.jpg

Forumun en çok kapak yiyeni kapak yaptığını sanmış :)

Geri