İçimden Koptun Gittin...

Konu sahibi son olarak 5273 gün önce görüldü
189546_190751677630308_169050529800423_447232_5407662_n.jpg

içimde ßinlercesine Çığlık..Önüne kurulmuş bariyeller..Susuyorum..
Susuyorum Ya Aslında Çok Şey Anlatıyorum..Cevap Aramıyorum artık Sorularıma Oluruna ßıraktım Sürüklemıyorum...
Anlat Derler Hep ßazen anlatınca Rahatlıycanı düşünürsün Ya Asla öyle olmuyor Dahada ßir Düğümlenıyorsun Aksıne ...
ßilinmesi Gereken Tek Sende Kalmalı ..ßilirsin İşte Kimse Kimsenin Halinden Anlamıyor...
Sahte Yüzler Sahta Gülüşler...Kim İnanırki Palyaçonun İçten güldüğüne...
Ayak altında Ezilmiş Üstüne ßasılmış tozlu ßir Paspasım ßelkide...
Hayat Wurdukça Temizlenıyorum ...Ama aynı yere Serıldıkçe son Aynıdır KAçılılmaz....
ßazen hayalınızde Sizi mutlu eden Şeyler gerçekleşmeye ßaşladığında hayalınızdekı gibi olmaz farklılaştırır sizi düşünçeler ßoğar...ßazen Hüzün sarar ßazen mutlu eder ama huzunler mutluluğu alır götürür...Öyle ßir Çelişkiyi düşersinki Çıkışı Olmayan Labirent Gißi Aynı yerde döner durursun...Ne El uzatan olur Ne de Seslenen..ßuyuzden mutluluğu ßaşka yerde aramayın İçinizde ßiryerde Saklıdır siz Onu Farkedene Kadar Saklanmaya Devam Eder Önemli Olan doru Adrese Sahip Olmak..Hani ßazen Arayıp ßulamadın ßir eşyanın Aslında Gözünün Dißinde Durması Gißi ßakmakla Görmek Arasındaki Farkta ßudur ...

Çok güzel ve anlamlar yüklü cümleler içeren bu yazınız da anlayana anlatıyor. Tebrikler ve teşekkürler! :hi:

OLMAZ!

Bilmeden, bildirmek olmaz

Bildirmeden, iletmek olmaz
İletmeden de, almak olmaz
Olmaz ise, var etmek olmaz!

Alem-i Sır

Geri