Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve yine ŞÜKREDİYORUM..
Sahip olduklarıma ve Uzak kaldıklarıma...
Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve sebebi...
Yaşanması gerekenler yaşandı, yaşanacakların da vardır
VAKT-İ ZAMANI...
Ben elimden geleni yapıyorum,
Geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ...
Yazıyordum yazıyordum, yazdığım bitiyordu da;
içimdeki bitmiyordu.
Cümlenin yeri neresiydi ki içim kaynıyordu da;
cümle defterlerde kala kalıyordu...
Nazan Bekiroğlu
Mevsim kış...Aylardan Aralık...Haniderlerya kapım daima Aralık sana..Kalp akıldan önce söz alır bazen...Birde özlem varsa gidip görmek istersin hani azda olsa konuşmak..Yollara düşersin varmak istediğin yere varırsın içinde özlem içinde kalbinin büyüdüğünü hisettiginbir sevgi ile...Özlediğin kişi senin ne gelişinin farkındadır nede onu beklediğinden...Acaba dersin etrafına bakmaktan kaldırıp başını sana bakarmı??Gelişinden haberi olmadığı gibi gidişinden de haberi olmaz...Çünkü yanındakilerle meşguldür....Saatler sonra farkına varır belki ama...Onu taşıyan kalp onu belki kendinden çok seven kalp orada yığılmıştır...Yine suçlu olan sensindir..Hımm evet benim doğmuş olmam bile suçtu haklısın..
Ben olmayan suçlarımı yüklenmekten müebbet yedim zaten...İnfazımı Bekliyorum...