adını sormamıştım, omzundaki çantaya baktım sonrada gözlerindeki tedirginliğine.
aradığı her ne ise o an için, o aradığı şey olmak isterdim. şimdi bir çocuk gökyüzüne baksa bulutların hareket ettiğini söyleyecek. oysa rüzgar dı bulutları hareket ettiren.
şimdi bir rüzgar esse ....
sonra gözleri sabit bir nokta da kalsa. o tedirgin, o telaşlı halinden kurtulsa istedim.
ak deniz gibi sakin ve durgun olsa. belki çevresindeki portakal, limon ağaçlarını fark edebilecek. tabi artık yaz aylarının için deyiz. kelebekler ölüyor. çiçekler sıcaktan bitkin düşüyorlar. bizim fark ettiğimiz tek şey.
ertelediklerimiz.. ve sanki bu aralar biraz daha da monotonlaştık.
unuttuğumuz şarkılar vardı oysa. onbu da nostakjik yayın yapan radyolar sayesinde öğrendik.
ama adını bilince o kadar da güzel olmadığını fark ediyor insan.
belkide bunun için adını sormadım.
çünkü, ona ben içimden geldiği gibi hitap etmek istiyorum
aradığı her ne ise o an için, o aradığı şey olmak isterdim. şimdi bir çocuk gökyüzüne baksa bulutların hareket ettiğini söyleyecek. oysa rüzgar dı bulutları hareket ettiren.
şimdi bir rüzgar esse ....
sonra gözleri sabit bir nokta da kalsa. o tedirgin, o telaşlı halinden kurtulsa istedim.
ak deniz gibi sakin ve durgun olsa. belki çevresindeki portakal, limon ağaçlarını fark edebilecek. tabi artık yaz aylarının için deyiz. kelebekler ölüyor. çiçekler sıcaktan bitkin düşüyorlar. bizim fark ettiğimiz tek şey.
ertelediklerimiz.. ve sanki bu aralar biraz daha da monotonlaştık.
unuttuğumuz şarkılar vardı oysa. onbu da nostakjik yayın yapan radyolar sayesinde öğrendik.
ama adını bilince o kadar da güzel olmadığını fark ediyor insan.
belkide bunun için adını sormadım.
çünkü, ona ben içimden geldiği gibi hitap etmek istiyorum