İçimde kalmasın dedim

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü
Benim erkekliğime hakaret eden ve karı gibi olduğumu söyleyen bir kendini bilmeze ahlaksız ve edepsiz dediğim için banlandım :)
Bu da Adalet !!!! işte ..
Bu arada kalıcı değilim .. Selametle ..
Daha yeni neden banlandığını öğreniyorum üstad...
Kalmanı isterim üstad...
Birileri dengesizlik yapıyor diye hep meydanı terk ediyoruz, sonra bildik taktik bizi uzaklaştırmak için bizi agresifleştiriryorlar...
Buna müsade etmeleri aytıca ayrı bir sorun Yönetim açısından üstad.
En başından beri söylüyorum. Suçlu hakaret eden değil onu eylemi yapmaya teşvik eden onu kışkırtandır...

Hayırlısı üstadım.
Beraber güzel şeylere imza atalım üstadım...
Kal be üstadım...

Bilgi - İnanç - Eylem

Daha yeni neden banlandığını öğreniyorum üstad...
Kalmanı isterim üstad...
Birileri dengesizlik yapıyor diye hep meydanı terk ediyoruz, sonra bildik taktik bizi uzaklaştırmak için bizi agresifleştiriryorlar...
Buna müsade etmeleri aytıca ayrı bir sorun Yönetim açısından üstad.
En başından beri söylüyorum. Suçlu hakaret eden değil onu eylemi yapmaya teşvik eden onu kışkırtandır...

Hayırlısı üstadım.
Beraber güzel şeylere imza atalım üstadım...
Kal be üstadım...

Bilgi - İnanç - Eylem

Emre okusun nedense ben söyleyince kendini manipüle ediliyor sanıyor herhalde .. Aramızda onca yılın tecrübesi var ve anlatmaya çalışıyorum " bak böyle olacak bak şöyle olacak " diyorum ve dediğim gibi de oluyor ama yine de önlem alan yok .. Emre istiyor ki kırk yaşına gelmiş bir adam robot gibi hareket etsin kendisine küfr edildiğinde sesini çıkarmadan otobot gibi raporlasın istiyor :) tamamen empati eksikliğinden kaynaklı bir durum anlamıyor üstad ..

Bir şeyler yapma meselesine gelince .. Bu forumun reytingini arttıracak hiç bir şey yapmam .. İstersen kalemimi başka bir platformda oynatırım ama burası için değmez ..

Emre okusun nedense ben söyleyince kendini manipüle ediliyor sanıyor herhalde .. Aramızda onca yılın tecrübesi var ve anlatmaya çalışıyorum " bak böyle olacak bak şöyle olacak " diyorum ve dediğim gibi de oluyor ama yine de önlem alan yok .. Emre istiyor ki kırk yaşına gelmiş bir adam robot gibi hareket etsin kendisine küfr edildiğinde sesini çıkarmadan otobot gibi raporlasın istiyor :) tamamen empati eksikliğinden kaynaklı bir durum anlamıyor üstad ..
Üstad haftalık dergi çıkarıcaz yada 15 günlük senide kadroda görmek isterim...

Yönetim bu konuda sıkıntılı üstad. Ben çok anlattım rest ablaya ama sonuç ortada...
Hayırlısı inşallah

Bilgi - İnanç - Eylem

Üstad haftalık dergi çıkarıcaz yada 15 günlük senide kadroda görmek isterim...

Yönetim bu konuda sıkıntılı üstad. Ben çok anlattım rest ablaya ama sonuç ortada...
Hayırlısı inşallah

Bilgi - İnanç - Eylem

Forum sahiplerinin umurunda olmayan şey neden senin umurunda olsun ki ? Boş ver kendini yorduğuna değmez .. Forum öyle ya da böyle reklamlarını alıyor yağında kavruluyor zaten .. Gerisi mühim değil onlar için .. Bir önce ki cevabımda da belirttiğim gibi forumsalın reytingini yükseltecek hiç bir hamle yapmam, burası bunun için değmez .. Yıllardır üyeyim buraya ve bırak onore edilmeyi defalarca haksızlık görmüşüm bir de kalkıp forumsalın dergisi için yazacağım !! Mümkün değil, sen bile olsan işin içinde ben yokum Qasem ..

Forum sahiplerinin umurunda olmayan şey neden senin umurunda olsun ki ? Boş ver kendini yorduğuna değmez .. Forum öyle ya da böyle reklamlarını alıyor yağında kavruluyor zaten .. Gerisi mühim değil onlar için .. Bir önce ki cevabımda da belirttiğim gibi forumsalın reytingini yükseltecek hiç bir hamle yapmam, burası bunun için değmez .. Yıllardır üyeyim buraya ve bırak onore edilmeyi defalarca haksızlık görmüşüm bir de kalkıp forumsalın dergisi için yazacağım !! Mümkün değil, sen bile olsan işin içinde ben yokum Qasem ..
Üstad Forumsal için yazmıyoruz ve forumsalın dergisinide çıkarmıyoruz.
En başından beri biliyorsun ki benim derdim insanları yazmaya ve okumaya teşvik etmektir. Bunun içinde türlü türlü denemelere giriştim. Sanaldan reele belkide bir adım. Emin ol yönetim bizim için başlık bile açmayacak. Çünkü daha öncede bunu yaşadık ve blogerden devam etme kararı almıştık...

Derdim forumun reytingi olsaydı yönetim kademesinde yer alırdım üstadım....
Senle yazmak güzel olur...
Şu aşamada deymez sözünede katılmakla beraber forum için değil bizler için bişeyler yapıyoruz...

Bilgi - İnanç - Eylem

Hayır değil abi bir üye kendisi misal kişisel sayfa gibi düşün açmış ama bizim üyeler hiç bakmadan yorumlarını yazıp duruyor bizde bir şey demiyoruz :)

Üstad Forumsal için yazmıyoruz ve forumsalın dergisinide çıkarmıyoruz.
En başından beri biliyorsun ki benim derdim insanları yazmaya ve okumaya teşvik etmektir. Bunun içinde türlü türlü denemelere giriştim. Sanaldan reele belkide bir adım. Emin ol yönetim bizim için başlık bile açmayacak. Çünkü daha öncede bunu yaşadık ve blogerden devam etme kararı almıştık...

Derdim forumun reytingi olsaydı yönetim kademesinde yer alırdım üstadım....
Senle yazmak güzel olur...
Şu aşamada deymez sözünede katılmakla beraber forum için değil bizler için bişeyler yapıyoruz...

Bilgi - İnanç - Eylem

Size kolay gelsin kardeşim .. Forumun en güçlü kalemi Ramses ile iyi şeyler yaparsınız inşaALLAH .. Ben zaten kitabım için kampa gireceğim yakında vaktim olmaz yani .. Hakkınızda hayırlısı ..

Size kolay gelsin kardeşim .. Forumun en güçlü kalemi Ramses ile iyi şeyler yaparsınız inşaALLAH .. Ben zaten kitabım için kampa gireceğim yakında vaktim olmaz yani .. Hakkınızda hayırlısı ..
Hayırlısı inşallah üstad...
Rabbim yardımcın yardımcımız olsun... Niyet hayrvakıbette hayr olur inşeAllah

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri