İçimde kalmasın dedim

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3720 gün önce görüldü
Güneşi göremez oldum , bitsin artik bu kaos.

Kötümüyüm neyim .d

Sabah sabah ise gitme fikrini kim bulmus ya gozumu acamiyorum :(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçsesim sussan keşke biraz.

Çirkin prenses yakisikli prensi öper ve aşk güzelleşir.

Neden sürekli bir eleştiri icindesin ?
biraz susmalisin sürekli sikayet ediyorsun.

Hayırdır inşallah =)

Ne kadar tuhaf , Selahattin demirbaşa terörist diyemeyenler Ahmet kaya ya terörist diyor.
ve Atatùk seven Serdar ortaç Ahmet kaya dan özürdiliyor.
Ben bu celiskileri serpiyorum uzerinize.

176 : X/1

190 : X/1

197 : X/1

Sistem: 2-3

Kalpleri kararmis insanlar.

Braga'ya Shakhtar çıkmış ahahaha :)))

Jose buradan devam : ) şaka bi yana tamam tartışmayı bırakalım ama son kez şunun bi açıklamasını yapar mısın bana.

Amcanın karşılığı Kürtçe'de apo demişsin. Sence Ahmet Kaya o anlamda mı söyledi bunu? Biz geri zekalı mıyız? Ne amaçla söylediğini herkes biliyor böyle bi savunma yapmana anlam veremedim.

Buradan devam : ) şaka bi yana tamam tartışmayı bırakalım da şunun bi açıklamasını yapar mısın bana.

Amcanın karşılığı Kürtçe'de apo demişsin. Sence Ahmet Kaya o anlamda mı söyledi bunu? Biz geri zekalı mıyız? Ne amaçla söylediğini herkes biliyor böyle bi savunma yapmana anlam veremedim.

Tabi biz gerizekalıyız ama bunlar süper zekalı :)
Adam bize aleni hakaret ediyor ; " hırrlamayın " diyor bunu bile kıvırmaya çalışıyor sonra ..
sizenebayım BANA AHMET KAYA SEVERLERE HAKARET ETTİĞİM TEK BİR MESAJIMI GÖSTER ŞU DAKİKA FORUMU BIRAKACAĞIM ?

evet kurtce amca apo demek

Ahmet Kaya Abdullah Ocalsn icinmi yoksa amca niyetimi dedi tartidilir

ki karisi aciklamayi yapti ebu said video ekledj Zahmet edip izleseydin Plesk???

ne istiyorsunuz Insanlardannnn

evet kurtce amca apo demek

Ahmet Kaya Abdullah Ocalsn icinmi yoksa amca niyetimi dedi tartidilir

ki karisi aciklamayi yapti ebu said video ekledj Zahmet edip izleseydin Plesk???

ne istiyorsunuz Insanlardannnn

Ve karısı o videoda o sözü abdullah öcalan için söylediğini itiraf etti .. Yani bizim zeki çocuk jose'yi yalanlıyor Ahmet Kaya'nın karısı .. Tabi onlar barış isteyen apoya seslenmişler :) yersek ..

Jose buradan devam : ) şaka bi yana tamam tartışmayı bırakalım ama son kez şunun bi açıklamasını yapar mısın bana.

Adam açıklamalarında pkk'ye sempati duymadığından bahsediyorsa, barıştan kardeşlikten bahsediyorsa.
abdullah öcalan'nı kastettiğini anlamak aptallıktır.
Hoş başka bir anlamı olmasaydı elbette ki izahı yok der sus pus olurdum (:

Eksen abi senki buyugumuz sevdigim uyelerden sen nasil boyle birsey fusunebiliyosun

Ahmet Kayayi her kesim dinler cogu cesaret edipde doyemez

ben simdi hainmiyim

rica ederim

Sezen tartışılır ne ya, bu konu hakkında ilk kez böyle bir savunma gördüm. Böyle bir savunma yapılması ilginç geldi, videoyu da izleyeceğim biraz sonra, insanlardan bi şey istemiyoruz. Siz sevin, bana ne arkadaşım isteyen sevsin istemeyen sevmesin. Ben fikrimi söyledim, siz karşılık verdiniz millete o konuda. Biz vatan haini deyip geçtik kenara, siz savunma yoluna gittiniz.

Geri