İçimde kalmasın dedim

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3720 gün önce görüldü
İzleyerek ne kadar avunabilirsin ki tatmadan.

Sabah, lanet olası işime giderken, evin önünden taa tükanın kapısına kadar yağmur alan asfaltın üzerindeki suyun yer yer renkli ve köpürmüş olduğunu gördüm. Sanki ağır işssizin biri, eline 1 koli pril almış, sıka sıka yürümüş caddelerde yağmurdan evvel.

Bunun sebebi namussuz iç karartıcı gara asfaltlar.

Adana'daki asfaltlarda petrol maddeleri, araçlardan dökülen yağlar ve yapışan yakıt isleri o kadar birikmiş ki, uzun süreli yağmursuzluğun bitimindeki ilk dakikalar yollarda, köpürmeler ve renkli yüzeyler meydana geldi.

Not: ulan bu konu içinizde bir şey kalmasın değilmiş :D, ne konusu lan bu

Acaba kelimesini bana dedirten herkese selam olsun.

Yine fotograf çekinecegim diye ucurumdan uçan insan haberleri okudum.
Keşke maymundan dönmeseymişsiniz.

Bu kadar Soğuk olma.

ignore ne kadar hoş ne kadar (:

Dehlizlerde kayboldum uzun bir süre.

Sie nin hangi banlanan üyenin multisi olduğunu bulana para ödülü veriyolar akdnlanxmx

İyi görünen insanların neden hep kötü yönlerini ortaya çıkarmak gibi bir kaygı oluşmuş insanlarda
Anlamıyorum..

Şiire gazele ..

Kırılmak ince bir cizgidir sevdiklerine kırılır insan.

Sen sevene banane dersen sevilende demez mi sevene?

Sevilmek insanin onurunu gururunu oksar , ama sevmek basli basina bir meziyettir.
Sevilen evet der kendimden biliyorum iste bundan bahsediyorum bir insanin icinde hatir degil gerceklere dayali bir sevgi olacak kendi hikayesi ve kendi iradesi.

Sevilmek insanin onurunu gururunu oksar , ama sevmek basli basina bir meziyettir.

Sevilen evet der kendimden biliyorum iste bundan bahsediyorum bir insanin icinde hatir degil gerceklere dayali bir sevgi olacak kendi hikayesi ve kendi iradesi.

Sevdirmek peki. Onun içinde aynı şeyleri mi düşünüyorsun? Ve sen gerçek manada sevildiğini Nasıl anlayabilirsin ?

Sevdirmek peki. Onun içinde aynı şeyleri mi düşünüyorsun? Ve sen gerçek manada sevildiğini Nasıl anlayabilirsin ?

Sevdirmek, planli bir girisim olmaksizin ilerlediginde gayet güzel ve iyi hissettirir.
Diger konuda susma hakkimi kullaniyorum.

Geri