İçimde kalmasın dedim

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü

Olmam 30 Subat ben kendimi bulamiyorum , senin aradigini hic bulamam.

Şimdi bu muhabbette geçen Müdür Neaptın'da kulağıma kazınan replik aklıma geldi: ''Benim babam kayıp annem Alman'' :)

Neyse konuyla pek alakalı olmadı. Sana dönelim :) Sen kendinde olan biri gibi gözüküyorsun buradan. Nerede / Ne zaman kaybettin ki kendini?

Şimdi bu muhabbette geçen Müdür Neaptın'da kulağıma kazınan replik aklıma geldi: ''Benim babam kayıp annem Alman'' :)

Neyse konuyla pek alakalı olmadı. Sana dönelim :) Sen kendinde olan biri gibi gözüküyorsun buradan. Nerede / Ne zaman kaybettin ki kendini?

Yabancı bir uzay mekiginde yasadigimi düsünüyorum , peki ben ordaysam burdaki kim ?

Yabancı bir uzay mekiginde yasadigimi düsünüyorum , peki ben ordaysam burdaki kim ?

Şimdi güzel soru/cevap yapardık da embesil kıskanır diye şe ediyorum :)

Biz komple yabancı bir mekandayız zaten. Kimse buranın (hayatın) yerlisi değil. Buradaki bence senin ruh ikizin :)

Şimdi güzel soru/cevap yapardık da embesil kıskanır diye şe ediyorum :)

Biz komple yabancı bir mekandayız zaten. Kimse buranın (hayatın) yerlisi değil. Buradaki bence senin ruh ikizin :)

Embesil niye kiskansin ki biz onunla beyin firtinasi yapiyoruz , sever ki o bunlari.

Demek aradigim ruh ikizim yine kendimim .d
Uzay mekiginde yasayan diger yarim

Embesil niye kiskansin ki biz onunla beyin firtinasi yapiyoruz , sever ki o bunlari.

Demek aradigim ruh ikizim yine kendimim .d
Uzay mekiginde yasayan diger yarim

Ben bilmem beyi/n bilir diyorsun yani okeeyy :)

Kendin olmak gibisi yok zaten. Bu arada içinde bulunduğumuz uzay mekiğinin de yakıtı hızla tükeniyor. Elimizi çabuk tutalım.

(Ben tuttum şuan o yüzden yazamıyorum) :)

Allah'im aşik olsalarda sussalar keske , ancak ozaman cok sevimli oluyorlar.
Ask acisi cekerken ki halleri .d

Şiire gazele..
- Ne güzel bir şarki.

Diyorum ki şöyle karadenizde çay tarlasinin icine düşsem demlensem ordan Antalya da portakal bahcesinin icinde reçel kıvamina gelsem ordan izmirin zeytin dallarinda yeşersem ordan da Hatayin defne sabunu gibi mis ve genclestiren bir formül bulsam patentini alip ticarete , yo yo Mugladaki o akan suyun icinde ki masaya oturup sira gecesinde bulunsam.
- Neler Neler

Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden çocuk ayağı takılıp düşüyor ve canı yanıp 'AHHHHH' diye bağırıyor.
İleride bir dağın tepesinden 'AHHHHH' diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor.
Merak ediyor ve
- ''Sen kimsin?'' diye bağırıyor. Aldığı cevap 'Sen kimsin?' oluyor.
Aldığı cevaba kızıp - ''Sen bir korkaksın!'' diye tekrar bağırıyor. Dağdan gelen ses 'Sen bir korkaksın!' diye cevap veriyor.
Çocuk babasına dönüp
- ''Baba ne oluyor böyle?'' diye soruyor.
- ''Oğlum'' der babası, ''Dinle ve öğren!'' ve dağa dönüp ''Sana hayranım!'' diye bağırıyor. Gelen cevap ''Sana hayranım!'' oluyor. Baba tekrar bağırıyor, ''Sen muhteşemsin!''Gelen cevap; ''Sen muhteşemsin!'. Çocuk çok şaşırıyor, ama halen ne olduğunu anlayamıyor. Babası açıklamasını yapıyor:
- ''İnsanlar buna yankı derler, ama aslında bu yaşamdır. Yaşam, daima sana, senin verdiklerini geri verir. Yaşam, yaptığımız davranışların aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla şefkat istediğinde, daha şefkatli ol! Saygı istiyorsan, insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan, sen de daha sabırlı olmayı öğren. Bu kural, yaşamımızın bir parçasıdır, her zaman geçerlidir.''

Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarınızın aynada bir yansımasıdır.

Ben dışımdan söverim, çünkü sövmek içimden gelir.

Bana inanan insanların gösterdiği ilgiyle gurur duyduğumu itiraf etmeliyim.

Kulüpte nasıl bir muhabbet dönüyorsa, dünya kupası kazanmış Podolski bile hedefini Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak olarak koymuş. Ezikler.

Ya kendi kendine konuşmayanlar deliyse?!

Geri