ZiFiR
Platin Üye
İçindekiler para ediyorum sen ondan haber et 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi yaz daha çalışırsın Amerika'da![]()
İçindekiler para ediyorum sen ondan haber et![]()
gönder bana imajını alırım ben![]()
Geyik değildi ama neyse artık![]()
Yok ya daha bana masraf çıkarıyor baksana :honk:
Devlet sırrımı neamerikan ajanımısın mübarek
Yok sırdır söylenemez :dyg:
Ama Amerikan ajanlarınınkinden daha önemli o kadar diyim sana :zuha:
Hacı o zaman o para eder he getir sen o makineyi ben kurtartattırırım![]()
Yok olmaz sen para edeceğini öğrendin menfaatin uğruna belgelerimi çalmayacağın ne malum :p
Diğer arkadaşlar güzel güzel linkler attı ben onlara yaptırcam :hih:
Yarı yarıya pay ederiz düşündüğün şeye bako linkler kurtaramaz o makinin içine girmek lazım
herkese merhaba
öncelikle eski bir konuyu diritmek zorunda kaldığım için hepinizden özür dilerim.
bir mydisk maduru olarka yaziyorum ve benzer durumu kimsenin yasamasını istemem. disklerimizde anılarımız ve hatıralarımız var. kimsenin cikarci ellerine emanet etmenizi istemem.
mydisk sektorun ennn etik değerleri zayif firmasidir. bundan emin olmak icin google'da her hangi bir veri kurtarma firmasinin bulup mydisk hakkinda konu açın ve sadece dinleyin. daha kolay bir yontem icin sikayetimvar ya da eksi sozlukte mydisk konusuna bakabilirsiniz.
mydisk'e teklif almak için diskinizi yoladiignizda size fahis bir fiyat çıkmakta ödeme yapmadiginizda diski daha da bozarak ya da manyetik alana maruz birakarak verileri daha bozarak size yolamakta. bunu daha önce mydisk'da çalışmıs ve suan baska bir firmada çalışan birinden de dinledim. aynen aktariyoryorum "mydisk'e diskiniz gittiyse verileriniz diskten silinmeden diskinizin size gelmesi durumu ancak ki oda dusuk ihtimaldir unutulmus olabilir" dedi.
ben yasadıklarımı bir blogta topladim buradan okuyabilirsiniz. daha fazla soru icin bana dm atabilirsiniz
bu arada aklınızda bulunsun. cloud bir cok data saklama ortamları var mega.gz gibi 30GB veriyi bedava saklayailiyorsunuz. en iyi disk guvenligi backup alınmıs datadir.
iyi calismalar
Okumaz bu
Hangisi :hö:
Sen :dyg: