İçeriği ve Kilosu Tahmin Edilemeyen Bayan Çantası

Konu sahibi son olarak 2462 gün önce görüldü
Çantanın büyüklüğüne, kadının bakımlılığına, mevsime, mesleğine, kıyafetine göre içeriği ve kilosu değişen bazen aksesuar bazen de valizdir. :)

Bir zamanlar kaptan mağara adamı diye bir çizgi film vardı. Elini karnına koyduğunda araba gemi çıkarmadığı kalmıştı ki bir bayan elini çantasına atınca çıkaramayacağı şey yoktur. :)

pandoranın kutusu gibidir , içinde nasıl bir galaxy mevcut bilemessin
en güzel yanıda , ıslak mendil taşımayan erkeklerin imdadına yetişmeleridir.
müfettiş gadged ın şapkasına rakip tek objedir

Hayalimdeki senaryo: Icerigi ve kilosu tahmin edilemeyen bu cantayi yakisikli, karizmatik bir erkegin kafasina indirmek .p

Güldüm, neler çıkmazki .

kasa önü anları vazgeçilmezdir onlar için
bu çantayla kamp kuran var kasa başında.

Aradığımı bulmak ne mümkün
Ayda bir içini boşaltma gereği duyduğum çantamı sırtımda taşıyorum maalesef.El bagajı olarak ta 8 kiloya yakındır herhalde:)

geçende bir arkadaşımın çantasından 5 paket sigara, 2 çakmak çıktı. evden çıkarken tekel bayi sokmuş çantasına galiba. nerde o eski ıslak mendil çıkan çantalar.

Fazladan ayakkabı bile olur içinde.
Topuklu ayakkabının vurduğu yerde gül bitmiyor.

Kendim kadar çantalarla gezerim genelde içinde bir ben yokumdur.Girmeyi denesem kesin sığarım ama :T:

Makas niye bulunur ki

bkz kendi cantam;

EqvovB.jpg

kamp malzemeleri varsa demek ki
hiç bi zaman tahmin edemedim.

Son zaman abartıp sırt çantası kullanmaya başladım ki içeriği ben de merak ettim şimdi. Eve gidince deşip çanta değiştirsem biraz daha kibar görüntü katabilirim kendime:)

O bir anneyse eğer çantanın içinde herşey doludur ,Kendine yer bile kalmaz bazen

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri