içeri doğru açılan kapılarda kadınlara kapıyı açamama sorunu

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Dışarıya doğru açılanlarda sorun yok, kapıyı çekip kenarda bekliyorsun, ama içeri doğru ittirilen kapılarda kapıyı tutarken kapının içinde kalıyosun, kadınla kapının içinde sıkışıyosun, sürtünerek geçiyor kadın. çirkin bi görüntü oluyor.
konusu açılmışken burdan kapı üreticilerine sesleniyorum iki tarafa açılan kapı yapın, şöyle ağzı tadıyla kibarlık yapamıyoruz.

Bu kadınlar da ne kadar şımarık kendi kapını kendin açsana terbiyesiz Sjsjsjs

Şahsen biri benim kapımı açsa direk nikah dairesine götürürüm..

• Hımm
Tepkiler: ne
jentilmenliginiz icin tesekkur ediyoruz. ya aslinda iceri dogru ittirilen kapiyi acarken, kolunu kapida ve vucudunu disarda mi tutuyon? sonra kadinla ayni anda iceri giris mi yapiyorsunuz, anlamadim. oyle kapilarda direkt iceri giris yaparak, icerden kapiyi tutabilirsin ve kibarlik yaptiginiz hanfendi guzelce giris yapar. yoksa bu kapi baska bir kapi mi.

cevremizi jentilmensiz birakmamak icin, derhal bu kapi sorunlarini cozun!!!!!

Bazı kapılar da eşek ölüsü gibi ağir itekliyorsun gitmiyor

@nedebenmecnun ne yaşadığının bir gün videosunu çekersen daha net anlayabiliriz çünkü bugüne kadar şahsen hiç denk gelmedim.:)

jentilmenliginiz icin tesekkur ediyoruz. ya aslinda iceri dogru ittirilen kapiyi acarken, kolunu kapida ve vucudunu disarda mi tutuyon? sonra kadinla ayni anda iceri giris mi yapiyorsunuz, anlamadim. oyle kapilarda direkt iceri giris yaparak, icerden kapiyi tutabilirsin ve kibarlik yaptiginiz hanfendi guzelce giris yapar. yoksa bu kapi baska bir kapi mi.

cevremizi jentilmensiz birakmamak icin, derhal bu kapi sorunlarini cozun!!!!!

önden girersem bu sefer de kadınlara öncelik vermediğim sorunu baş gösteriyor.

önden girersem bu sefer de kadınlara öncelik vermediğim sorunu baş gösteriyor.

abi o da değil, aradaki mesafe kısaldığından kadına temas etme ihtimalin artıyor.
bu sefer de vay efendim sen bizim kalçalarımıza değmek için mi kapımızı açtın'a dönüyor olay.

@nedebenmecnun ne yaşadığının bir gün videosunu çekersen daha net anlayabiliriz çünkü bugüne kadar şahsen hiç denk gelmedim.:)

video çekemem ama resmini çizebilirim.
normalde çöp adam olmadığımız için kapıdan geçerken çok yaklaşıyoruz. :/

IMG_8649.jpeg

Geri