İçerde

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
+İçerde misin?
içerdeyim
+İçerde misin?
içerdeyim

Çağatay Ulusoy Aras Bulut İynemli yanı sıra Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncularında yer aldığı Uluç Bayraktar yönetimindeki dizi.
Türk dizilerinin uzunluğu çoğu zaman konu olmuştur haberlere.
Yabancı diziler 40 dakika 45 dakika dizi çevirip mükemmel etkiler yaratırken 2 saatlik Türk dizilerinin çoğu sıkıyordu beni.
3 bölüm yayınladılar daha ve hiçbirinde reklama dahi girmedi dizi. Sıkılmadım sıkmadı. Umarım cozutmaz umarım uzun soluklu olur ama bir sezonluk anlaşma imzaladıklarını duymuştum doğruluğundan emin değilim

Türkiyede çekilen dizilerin ana bölümü 15 dir reyting ve ilgiye göre 15 bölümden sonrası sallamasyon olar o kadar beyin yakan şeler varli koca istanbulda tesadüfler tesadüfler len eccük mantıklı yapın hemii ama arka sokaklar dizisini bakkala sigara almaya girdiğimde bile seyrediyorum nası bi yokluk yada nasıl büyü ise

Böyle bir dizi olduğunun kanıtı : )

The Departed adlı enfes Martin Scorsese filminden uyarlama dizi. 3 bölüm yayınlanmış ve aldığı tepkiler gayet iyiymiş. Bir süre daha böyle gider ve izleyiciyi çeker ama her Türk dizisi gibi sarpa saracağı konusunda neredeyse eminim...

İlk 2 bölüm iyiydi sıradanlaşıcak dizi

zıttı dışarıda
dizi olarak ilgimi çekmedi

Fragmanı mütüştü inş kalp krizi geçirmeyiz
Babam kuruyemişleri ayarlamış akşama içerdeyiz

+İçerde misin?
içerdeyim

şu konuşmadan benim aklıma başka bir şey geldi neyse diziymiş

Aras Bulut'un oyunculuğunun hastasıyım . Adam yüzündeki her bir kası ayrı ayrı oynatıyor. Burun delikleri bile bi ayrı oynuyor . p

Geri