İcat edilmesini istediğiniz aletler, cihazlar v.s

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben en çok 'bu adam sıkıntılı bir tiptir , dükkana girmesi yasaktır ' gibi bir sensör olsun isterdim .
Bu tiplerle uğraşmak biraz zordur çünkü.​

tenor.gif

Mesela whatsapp üzerinden ses,fotoğraf atıldığı gibi koku da atılsa...
Romantiklik falan neyse de çok komik şeyler de döner. Ben gülerim mesela.

Ben icat olmasını beklediğim şeyi taslağa döktüm zaten hep bir gün olacağından eminim şöyle bir şey Hani sahillerde kiralarının Deniz bisikletleri var ya aynı o mantıkla ama çok daha ufak boyutta sahil kenarına sıfır yanaşacak şekilde yan aşabilen ve üzerine küçük büyük fark etmez bir Motosiklet ile çıkılabilecek bir platformun üzerine Motosikletim iz ile çıktığımızda tekerleri alttan zincir mekanizması ile Pervane sistemine bağlı platform üzerine konulduğunda ve motosiklet çalıştırarak bu mekanizmanın hareket etmesi sağlanmalı ve oluşacak devinim ile platform hareket etmeli bu benim kafamda tasarladığım projeyi yaptığım takdirde Düşünsenize Motosiklet ile geziyorsunuz mesela Bodrum'da sınız Yalıkavak'ta ve daha fazla yer gezmek amacıyla bu araca binerek deniz üzerinden Hemen karşı kıyıya Dizime gidebiliyorsunuz veya aynı şeyi İstanbul içinde rahatlıkla yapılabilir hem çok ekonomik 1 tur ve gönlünüzce gezme imkanı değil mi sizce?

Yalıkavak Didim arası İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası vesaire çok fazla yer gezmediğim için örnekleri çok veremiyorum ama bu şekilde rahatlıkla gezilebilir benim çok istediğim bir hayalim bu

Şimdilik çok saçma gelebilir bazılarınıza ama inanın hiç de öyle bir şey değil hayal etmesi bile çok güzel değil mi Bundan çok değil 100 yıl önce bugün kullandığımız araçları Düşünmek bile deli olmaya işaret idi

Düşünce okuyucu olabilir ve insanların söylemleri ile aklından geçen farklı olduğunda anında ispat etmek güzel olabilirdi.

Sıcak havalarda dışarıda olup da sıcağı hissettirmeyecek kıyafetler de üretilmeli yoksa klima olmadan yaşayamaz olduk ayrıca açık alanda vakit geçirmek bile eziyet gibi geliyor.

yemek yerine günlük ihtiyacımızı tamamıyla karşılayacak kapsül haplar. tamam keyif için yine yiyebiliriz ama düşünsenize işten gelmişsin atıyorsun bir tane, kafada ne yemek yapacağım, ne yiyeceğim düşüncesi yok, bünyede yemek hazırlarken o yorgunluk, bıkkınlık yok, yemek sonrası bulaşık sorunu yok. güzel olurdu.

Herkesin iq ve eq seviyesini gösteren bir çip. Uygulama şeklinde telefonlarımızda olup kimin ne kadar gerizekalı ya da duygusal anlamda sıkıntılı olduğunu bilip ona göre davransak. Yaptıklarımızla da puanımız artsa ya da azalsa.

- Bazı anları/zamanı hafızadan hatırlamamak üzere silebilecek bir cihaz
- Tuşuna bastığımızda günü 24 saatten daha uzun yaşayabileceğimiz bir cihaz
- İstediğimiz yerde mesafe ne kadar uzak olursa olsun dakikalar içinde olabileceğimiz bir cihaz. Yıllar evvel böyle bir rüya görmüştüm muazzam kolaylık.. :)

Geri