-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arjantin basınında haber yapılmış ancak amaç Wanda'yı öfkelendirmek diye tahmin ediyorum.Hangi ara yaptınız diyecektim, hamile değilmiş.
Wanda niye öfkeleniyor ki? Kendi tercihi kadının. Adamı terk etti gitti sonuçta.Arjantin basınında haber yapılmış ancak amaç Wanda'yı öfkelendirmek diye tahmin ediyorum.
Sevgilisinden ayrılıp Icardi ile barışmayı planlarken karşısına yeni sevgili çıktı, o sebeple ayrılmalarını beklerken bu haberlere içten içe kızıyordur diye tahmin ediyorum.Wanda niye öfkeleniyor ki? Kendi tercihi kadının. Adamı terk etti gitti sonuçta.
O gemi çoktan kalktı artık sanırım Wanda içinSevgilisinden ayrılıp Icardi ile barışmayı planlarken karşısına yeni sevgili çıktı, o sebeple ayrılmalarını beklerken bu haberlere içten içe kızıyordur diye tahmin ediyorum.![]()
İkisi için de artık geri dönüş olmamalı ancak yine de ne yapacakları belli olmaz.O gemi çoktan kalktı artık sanırım Wanda için![]()
Fener alayı derken.Icardinin dondugu gun yengemizi fener alayı ile karşılayacaz.
O totem geçen sene işe yaradı. Bu sene imkanı yok.Fener alayı derken.Biz de sizi Şubat derbisinde yenmiş bir şekilde katılmak isteriz.