İcardi’den wanda’ya öpücük

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Güzel adam da ha.
Ayyüzlü.
Allah sevdigine...

Ayh içim şişti icardi haberi görmekten. Adam top oynamaya mı geldi aşk yapmaya mı

bunca hengameden sonra bunların hayvani bi barışma seksi yapacakları neredeyse kesin gibi, benim aklıma takılan soru ise; 5 tane çocuğu kime bırakacaklar? (türk olduğunu türküm demeden göster)

Millet de ne meraklı elalemin yatak odasina sklsm

bunca hengameden sonra bunların hayvani bi barışma seksi yapacakları neredeyse kesin gibi, benim aklıma takılan soru ise; 5 tane çocuğu kime bırakacaklar? (türk olduğunu türküm demeden göster)

bakıcı denilen bir şey var arkadaşım, çocuklara filan bakıyor, zaman geçiriyor onlarla ilgileniyor, hizmeti karşılığı para veriliyor filan
bu etnik bir mesele değil sınıfsal, fakirlikten aklına gelmiyor

bakıcı denilen bir şey var arkadaşım, çocuklara filan bakıyor, zaman geçiriyor onlarla ilgileniyor, hizmeti karşılığı para veriliyor filan
bu etnik bir mesele değil sınıfsal, fakirlikten aklına gelmiyor
olm bi kere de işin geyiğine odaklan, sende de herkesi fakirleştirip bi sınıf kavgası oluşturma motivasyonu var

• Kahkaha
Tepkiler: 00
Yengelere sulansa da olay izlesek çekirdeklermizle dimi @Plesk sen seversin

arkadaşım bu icardi'in sol'a bir faydası olmuş mu? hakikatten uzak geyiği ne yapayım.
5 çocuk yapmış, hala işin le le'sinde angut. neyse devam et... güzel gidiyordun
beşini de bu yapmamış galiba ikisi başkasından. solla tek alakaları che ile hemşeri olmaları...

rasko baba olduğu için çocuk hassasiyeti başlamış.
(her konuya böyle mi yazıcam)

zaten takipleşiyorlardı, yeni değil… ayrılmış olabilirler ama yengemizi yedirmeyiz. pr olduğunu düşünüyorum, kozmetik markası tanıtımı için. bakın hanımlar icardi’den sonra bile ışıl ışılım çünkü wanda kozmetik <3
biraz kulak verseniz bana neler duyacaksınız…

Geri