Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunca hengameden sonra bunların hayvani bi barışma seksi yapacakları neredeyse kesin gibi, benim aklıma takılan soru ise; 5 tane çocuğu kime bırakacaklar? (türk olduğunu türküm demeden göster)
daha çok çıkacak vukuatlı aile bunlar adam manşet olmak için geldi burayaAyh içim şişti icardi haberi görmekten. Adam top oynamaya mı geldi aşk yapmaya mı
olm bi kere de işin geyiğine odaklan, sende de herkesi fakirleştirip bi sınıf kavgası oluşturma motivasyonu varbakıcı denilen bir şey var arkadaşım, çocuklara filan bakıyor, zaman geçiriyor onlarla ilgileniyor, hizmeti karşılığı para veriliyor filan
bu etnik bir mesele değil sınıfsal, fakirlikten aklına gelmiyor
Tam sizlik bu skljkskdaha çok çıkacak vukuatlı aile bunlar adam manşet olmak için geldi buraya
1 sene oynucak zararı olmaz ortamı şenlendirsin yeterTam sizlik bu skljksk
olm bi kere de işin geyiğine odaklan, sende de herkesi fakirleştirip bi sınıf kavgası oluşturma motivasyonu var
beşini de bu yapmamış galiba ikisi başkasından. solla tek alakaları che ile hemşeri olmaları...arkadaşım bu icardi'in sol'a bir faydası olmuş mu? hakikatten uzak geyiği ne yapayım.
5 çocuk yapmış, hala işin le le'sinde angut. neyse devam et... güzel gidiyordun
Üçü başksından ikisi bundanbeşini de bu yapmamış galiba ikisi başkasından. solla tek alakaları che ile hemşeri olmaları...
çocuklar benim babam daha iyi futbolcu kavgası yapıyor mudur acabaÜçü başksından ikisi bundan
biraz kulak verseniz bana neler duyacaksınız…zaten takipleşiyorlardı, yeni değil… ayrılmış olabilirler ama yengemizi yedirmeyiz. pr olduğunu düşünüyorum, kozmetik markası tanıtımı için. bakın hanımlar icardi’den sonra bile ışıl ışılım çünkü wanda kozmetik <3