Icardi'den Wanda Nara paylaşımı: 2 saat boyunca beni taciz etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mauro Icardi ve Wanda Nara arasında sular durulmuyor. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Ünlü futbolcu, "2 saat boyunca evimde durup beni taciz etti" derken; Wanda Nara'dan da açıklama geldi.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara, bir süredir evliliklerinde yaşanan krizle gündemden düşmüyor.

Şimdilerde boşanma aşamasında olan ünlü çiftten Mauro Icardi, son paylaşımıyla gündem oldu.

"BUNA NE İSİM VERİYORUZ?"

Wanda Nara'nın evinde olduğu anları paylaşan ünlü futbolcu, paylaşımına "Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimde durup beni taciz etti. Buna ne isim veriyoruz, hangi başlığı koyuyoruz?" notunu düştü.

WANDA NARA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Icardi'nin paylaşımından sonra Wanda Nara da sosyal medyadan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Wanda Nara, "Avukatlara söyleyerek; gönüllü olarak ona verdiğim evime geldim. Seyahat belgelerimi ve yazlık kıyafetlerimi alıp gidiyorum. Tek başıma gelmemiştim" ifadelerini kullandı.

Kaynak

3bfI7tnLTUqm6vYwRt0QZw.jpg
tHARH150G0iqI_Rig4vc3g.jpg

ho1cN8pzV0qy9eVtNQdfeQ.jpg

Bence komik ve tatlılar. Toksik ama tutkulu bir aşk. Ne kadar üzerlerse üzsünler birbirlerini vazgeçemezler bence.

Baydı be kardeşim. Ne haltınız varsa yiyin. İkisi de çöp.

Olum bırak şu karıyı fenerlileri daha sevindirme.Git iyileş gol at.Yoksa osimişko seni unutturacak bize.

Icardi, ayrıldığı eşi Wanda Nara'nın yeni sevgilisi L-Gante'nin kendisi hakkında yorumlarına sert yanıt verdi.

America TV'deki programda Icardi için "Milyoner olmak için baş belası olmak ve ödünç ev istemek zorundasınız." ifadelerini kullanan Arjantinli şarkıcıya yanıt veren Icardi, şu sözleri sarf etti; "Gerçekten hayatımdaki tek eksik yabancı birinin benim, ailem, mali durumum ve mülklerim hakkında konuşmasıydı."

"Evime giremiyorum"
Öte yandan gazeteci Pepe Ochoa'nın haberine göre; L-Gante'ye çok sinirlenen Icardi, "Şiddet davası nedeniyle ve Wanda'dan korktuğum için dışlandığım mülklerim var. Bu adamın söylediği her şey yalan!" sözlerini sarf etti.

Kaynak

Geri