-
-
-
-
Icardi, Wanda Nara’nın kullandığı ve ay sonu kendisinin ödemesini yaptığı kredi kartlarını iptal ettirdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elin şeyiyle gerdeğe girilmez..Icardi gerekeni yapmış@Yabani aklıma geldi başlığı görünce
Özel hayatını ve işini dengede tutuyordur diye düşünüyorum profesyonel ^se şayet…Asıl sorun bu saatten sonra maçlarda ne yapacağı? Bu durumda işi çok zor olacaktır.
Doğrusu bu ancak duygular işin içine girince o kadar da kolay olmayacaktır.Özel hayatını ve işini dengede tutuyordur diye düşünüyorum profesyonel ^se şayet…
Kendisine kolaylıklar dileyelim mi ? Yoksa gs yi kaderine mi terk edelim tercih senin iyi düşün Fb nin geleceği söz konusu.. kjkjkjDoğrusu bu ancak duygular işin içine girince o kadar da kolay olmayacaktır.![]()
Geçen sezon bize tek bir gol atamadı, bizi etkilemez ancak Galatasaray için yıkım olur, ellerindeki en iyi oyunculardan biriydi.Kendisine kolaylıklar dileyelim mi ? Yoksa gs yi kaderine mi terk edelim tercih senin iyi düşün Fb nin geleceği söz konusu.. kjkjkj
Bu akşam bir patlama bekliyorum Okan hocanın açıklamalarından sonra. Eğer olmazsa ben hocaya patlayacağım.Geçen sezon bize tek bir gol atamadı, bizi etkilemez ancak Galatasaray için yıkım olur, ellerindeki en iyi oyunculardan biriydi.![]()
Bugünkü maç zor olmaz bence.Bu akşam bir patlama bekliyorum Okan hocanın açıklamalarından sonra. Eğer olmazsa ben hocaya patlayacağım.
Her maçı ciddiye almak gerekli ve dolayısıyla zorlu bir maç bekliyorum. Kolay maçlar bizi yanıltıyor ve ancak Avrupa'da çıplak gerçekleri görüyoruz.Bugünkü maç zor olmaz bence.