Icardi, Wanda’nın kullandığı kredi kartlarını iptal ettirdi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Icardi, Wanda Nara’nın kullandığı ve ay sonu kendisinin ödemesini yaptığı kredi kartlarını iptal ettirdi.

Icardi bu sezon bu işlerle uğraşıp maçlara nasıl konsantre olabilecek ki?

• Beğen
Tepkiler: ne
Adam haklı …..niye ödesin elin adamlarıyla harcadığı paraları

Evet menfaat ve çıkar ilişkisinin gerçek yüzüne hoş geldiniz bunlar daha hafif çirkinlikler neler olacak neler daha.

wanda'ya kredi kartı vererek baştan hata yapmış, yakışmadı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Asıl sorun bu saatten sonra maçlarda ne yapacağı? Bu durumda işi çok zor olacaktır.

Kendisine kolaylıklar dileyelim mi ? Yoksa gs yi kaderine mi terk edelim tercih senin iyi düşün Fb nin geleceği söz konusu.. kjkjkj
Geçen sezon bize tek bir gol atamadı, bizi etkilemez ancak Galatasaray için yıkım olur, ellerindeki en iyi oyunculardan biriydi.:)

Ya bu iki insan neden bizim ülke gündemini bu kadar meşgul ediyor anlamıyorum. Hergun en az bir başlık bunlara ayrılıyor ve herkes de ilgili düşmüyor top 10dan.. kim kimi kimin parasiyla dudukluyo bize nee

Geçen sezon bize tek bir gol atamadı, bizi etkilemez ancak Galatasaray için yıkım olur, ellerindeki en iyi oyunculardan biriydi.:)
Bu akşam bir patlama bekliyorum Okan hocanın açıklamalarından sonra. Eğer olmazsa ben hocaya patlayacağım.

Geri