Icardi, Wanda Nara'yı takipten çıkardı: L-Gante ile yakınlaştığı görüntüler ortaya çıktı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Wanda Nara, daha önce hakkında aşk dedikoduları çıkan Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte Cadılar Bayramı partisine katıldı. Bu durumun ardından Mauro Icardi, Nara'yı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı

Son zamanlarda gel-gitli evlilikleriyle dikkat çeken Mauro Icardi ve Wanda Nara, boşanmanın eşiğinden döndükten sonra aralarındaki sorunları aşarak yeniden barışmıştı.

Ancak Icardi ve Wanda Nara'nın bu barışması oldukça kısa sürdü.

Wanda Nara, daha önce hakkında aşk dedikoduları çıkan Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte Cadılar Bayramı partisine katıldı.

Nara ve L-Gante'nin sosyal medyada hızla yayılan samimi görüntüleri sonrasında, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Nara'yı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Kaynak

1730621230710.jpeg

1730607663092-3734359-dc-8-ddc-07-aaac-55-c-8-b-17-a-5780730-a-6307.jpg

Bu karıdan nefret ediyorum ya tiksinç biri. Icardi umarım bu sefer akıllanır uzak durursun

Toksik ilişki nedirin cevabı bunlar…

Icardi kendi kariyerini riske ediyor, bu kadar uzamamalıydı.

Bu tiplerin huyu böyle. Ayrıldıktan sonra tiksinti yaşıyorlar. Kendi arkadaşlarımdan biliyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Kadını erkeği yok bu işin ve ikinci kişinin varlığını kabul etmek tamamen zayıflık göstergesidir ve hiçbir kadına da erkeğe de yakıştıramıyorum.

Fenerin kızı Wanda Nara!

simge, her wanda’ya benzer poz paylaştığında wanda başkasıyla öpüşüyor, fişirdiyor… simge ya çek al şu adamı ya da bırak yaşasınlar kaoslu aşklarını. wandacım da icardi’ye iyi gelen şeyi bulmuş ve onu üzerek hırslandırıyor. sene sonu 5. yıldızı takarken yengemiz diye öveceğiz kadını, çok yüklenmeyin…

Kuşcuklar her wanda haberiyle allahım nolur icardinin performansı düşsün, futbol kariyeri bitsin diye halıda ağlayarak tepiniyor :D :D
performansı ile alakalı değil adama yazık ya bulduğu adamlar leş ... icardi gibisini zor bulur ama kaşınıyor:D

Geri