Icardi ve Wanda Nara barıştılar iddiası!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
takibe aldılarsa barışmış olabilirler

Simge aç köpek gibi bekliyor zaten:)
sjhskhskjhsd aç köpek gibi demen, gerçekten de öyle... simge'ye de güzel pr oldu bunlar tabii, bu kadar gündemde kalamıyordu.
zen pırlantanın yeni reklam filmi belli oldu. icardi ve wanda küser, icardi barışmak için yüzük, bileklik, kolye, küpe ne varsa alır ve ''içimden geldi'' diyerek olayı tatlıya bağlar... wandişko da o pırlantaları onlyfans'te takipçilerine tanıtır. yüce gönüllü bi kadın.

Icardi'nin ve Wanda'nın yaptıklarını onaylamıyorum ancak tarzları en başından itibaren böyleydi ve yaşananlar bana hiç şaşırtıcı gelmiyor. Anladığım kadarı ile kaos ile besleniyorlar ve Wanda'nın geçen gün bir açıklaması olmuştu, kırgınlık sezdim. Bundan sonra ne yapacaksınız sorusuna: Artık yaşamıma bakıp aşık olmayacağım çünkü aşk acı verir tarzında bir şeyler demiş. Sürekli olarak birbirlerini çok seviyor ama bir arada olamıyorlar mesajı veriyorlar sanki.

sjhskhskjhsd aç köpek gibi demen, gerçekten de öyle... simge'ye de güzel pr oldu bunlar tabii, bu kadar gündemde kalamıyordu.
zen pırlantanın yeni reklam filmi belli oldu. icardi ve wanda küser, icardi barışmak için yüzük, bileklik, kolye, küpe ne varsa alır ve ''içimden geldi'' diyerek olayı tatlıya bağlar... wandişko da o pırlantaları onlyfans'te takipçilerine tanıtır. yüce gönüllü bi kadın.
Hehehe:P

Geri