Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kadın resmen estetik güzeli be her şeyi ile :Seski karısını aşırı sevmiyodum itici mi itici (eşim bana şaka yollu onun güzelliğini kıskandığımı söylüyodu beni gıcık etmeye) yeni karısı aşırı sevimli güzel buldum bende değilmiş dimi sorun)))
yengeye haber salmak lazım önce boşasın seniIcardi için ben boşarım…..
Bence de …. Şok şaşkınım yani khkhjhgyengeye haber salmak lazım önce boşasın seni
Bu kadar çabuk vazgeçtiğini bilse, hele bir adam içinnnnn yazk![]()
Kolay mı… Icardiden bahsediyoruz, kendisi de bu durumun farkında…yengeye haber salmak lazım önce boşasın seni
Bu kadar çabuk vazgeçtiğini bilse, hele bir adam içinnnnn yazk![]()
Sen bi' sakin ol. Süper Lig karışık zaten.İcardi için tişört bile değişmem ben.
üzücüüüüüüüüü yenge adına üzüldümmmmmmmmmm icardi geçici kendisi kalıcı ama şuan yenge yok bol bol sallıyorsunKolay mı… Icardiden bahsediyoruz, kendisi de bu durumun farkında…
Lefty yüzündense Fenerli de olman gerekir…Lefty yüzünden futbola tekrar sempati duymaya başladım.
Ben mantıklı bir insanım. Kaybeden taraf olmam. ;dddLefty yüzündense Fenerli de olman gerekir…
Gerçek aşk insanı kaybederek bulmayı sever. Senden olmazdı zaten Fenerli… Her sıkıştığında kaçan çapkın manit gibi geldin gözüme şu an… jfjfjjfBen mantıklı bir insanım. Kaybeden taraf olmam. ;ddd
Ben aşktan korkarım. Çok doğru tespit.Gerçek aşk insanı kaybederek bulmayı sever. Senden olmazdı zaten Fenerli… Her sıkıştığında kaçan çapkın manit gibi geldin gözüme şu an… jfjfjjf
aynennnnnnn öylekadın resmen estetik güzeli be her şeyi ile :S
Wanda zaten.

Arkadaşlarını teselliye geldiğini maçtan sonra görmüş olacak.İşte bu!