İç Ses

Konu sahibi son olarak 1067 gün önce görüldü
Büyük kırgınlıklarım var. Yaşıma sığmayacak kadar çok. Unutamayacağım kadar yer edinmiş üstelik. Her gün bir yenisini ekliyorum üzerine. Kalbimin yamaları sızıyor damla damla ,dikiş de tutmuyor artık, yara bandı da.

Yoruldum.. Yoruldum.. Ben çok yoruldum..
Kaçtığım ne varsa kendimi hep onun içinde buldum. Kulak asmadım en derin okyanusları vadedenlere.Mücadele ettim ama yine de bir kaşık suda boğuldum.

Mukadderat.. Yine kendi yazgımda en başa dönüyorum. Güvendikçe kırılıyorum, kırıldıkça bir parça değişiyorum. Zamana direnmek yerine yenilmeyi seçiyorum artık. Gücüm kalmadı. Sıfırı tüketti umutlarım.

Ahhh bu gece yarıları. Ne bahtsız sözler yazdırıyor bana böyle. Neler dökülüyor kelimelerime. Bir diğer yazımda yine umudu vadedeceğim kendime biliyorum. Sarsıldım yine ama yıkılmam. Çünkü ben yıkılmaktan korkmam. Alışkınım düşmeye dizlerimde yara izlerimi saklıyorum hala. Sorun değil yine kalkacağım ayağa!

Üzüldüm hem de çok. Dağ sandıklarımın enkazında kalışıma.

Yazgı
05.07.2019

Ara sıra bu düşünceler ve hisler insanı yoklar. İç seslerin derinine inerek hüzünlendirecek ya da kasvetli bir hava oluşturacak düşlerden uzak kalmak gerekiyor. Güçlü olmak ve en önemlisi; her şeye rağmen tebessüm edebilmek gerekiyor..

Ara sıra bu düşünceler ve hisler insanı yoklar. İç seslerin derinine inerek hüzünlendirecek ya da kasvetli bir hava oluşturacak düşlerden uzak kalmak gerekiyor. Güçlü olmak ve en önemlisi; her şeye rağmen tebessüm edebilmek gerekiyor..

Gülelim. Bu gülüşümü canımı yakan her şeyin şerefine savuruyorum o zaman (:

“Bir diğer yazımda yine umudu vadedeceğim kendime.”
Ne kadar da huzurlu bir cümle. Kalemini ve köşeni, henüz keşfediyorum. Çok zevk alacağım gibi gözüküyor Yazgı.
Emeğine sağlık.

Hani Yunus Emre diyor ya; “bir ben var benden içeri.” diye, kendini tanımak insanın kendiyle sohbet edip kendinin farkinda olması cok güzel bir şey.

İç sesimiz bazen hic susmaz vicdanımiz olur, yargılar bizi. Birçok farklı insanı içimizde taşıdığınızı iç sesimize kulak verdiğimizde anlarız.
Bazen iç sesimizin kafası çok karışık. Bazen o kadar konuşur ki etrafı duyamaz hâle gelir agzina kurekle vurmak istersin. Zaman zaman umut aşılarken, zaman zaman da tüketir bizi.

İcimizde her şeyi bilen birinin olduğunu bilmek, yalnız değilsin ben varım diyen "iç ses" iyi ki varsın.

"İçimin sesi de olmasa ölürüm yalnızlıktan!" demiş, Oğuz Atay

Son düzenleme:
Ama sen, okyanusa düşen bir balıktın, küçüktün.. Hayat okyanustan ibaret sandın, hapsettin kendini.
Dedi.

Ama sen, okyanusa düşen bir balıktın, küçüktün.. Hayat okyanustan ibaret sandın, hapsettin kendini.
Dedi.

Her şeye alışıyorsun aslında. Bir kap suya da koysalar seni orası denizin sanıyorsun. Ta ki sana özgürlüğü vadeden başka bir balık suyuna gelene kadar. Zaten hikayeler hep böyle başlar ya biri gider o sudan ya da biri küçük dünyana adım atar..

İç sesimin nasihat dublajını Çetin Tekindor yapsın. “ iyilerde kötülerde iyilik yapabilir, ama sadede iyiler kötülüklerden sakınır evlat” desin.

İç sesimin nasihat dublajını Çetin Tekindor yapsın. “ iyilerde kötülerde iyilik yapabilir, ama sadede iyiler kötülüklerden sakınır evlat” desin.

İyi insan ;aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan değildir.
İyi insan; her kötülüğün farkında olup iyiliği tercih edendir.

Saygılar esekherif bey abim..

Geri