ÜSözlük İç Oğlanı

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Kimsenin sözlüğünü baştan sona okumadım ama sizin okumak istedim ve hiç yanılmadım herkes o kadar güzel şeyler dile getirmiş ki katılmamak elde değil ...
Enerjisi mükemmel forumda ki yorumlarına denk geldikçe okuduğum keyif aldığım biri...
Herkes çok yakışıklı yazmış merak ettim:)
Sevgiler sevgili İç Oğlanı mutluluk hep ensende olsun...

yine bu konudaki en güzel meşazı ben atmışım: "yılanım var çok havalı değil miyim?" shhdjsks

AŞırı güzel bir enerjisi var, yorumları buram buram samimiyet kokuyor ve görmedende pozitif ve güzel hisler ona hissettiğim oluyor..

En son elele kolkola yarışmadan yarışmaya geziyorduk , beni yemek yarışmasında eledi daha ne diyim .S
Şimdi sıradaaa ne var bil bakalım ? Beraber pavyona gideceğiz .P

Kalbini seviyorum İçOğlanı ...

Kız ben senin sözlüğe yazmamışım, selamlar efendim.
Forumun güzeli yarışmasında oy versek yeridir, prenses üye olsa hakkıdır :)
Bir insan böyle uyumlu, anlayışlı, sevimli olur mu, e @İç Oğlanı ise olur. Güzel derken bir bütün olarak ele aldım. Arada bazı konularda yazmayı düşündüğüm şeyleri erteliyorum, acaba kızar mı diye, bence bana kızmaz :)
Yakışıklıya başkalarını yazınca biraz kızdım ben kendisine ama ahaha.
Yorumları okudum ve hep sevgili malumat hanımın arkadaşı olarak bahsi geçmiş, yoo o artık forumda hemen herkesin arkadaşı ve seviliyor.
Ulan çok mu övdüm ne ya, marifetli eller yarışması olursa oyum senin, marifetli keller olursa sende bana ver...
Sevgiler efendim, iyi kal çocuk.

Çiçek gibi oğlan yaaa
Samimiyetinin zekatını ver be içlikkkk :p
Mesajları gülümsetiyor. Çohoş bir beyefendi

Sempatik, doğal ve çok da samimi birisi...
FaceApp ile güzel bir kadın görünümüne bürünmüştü, o fotoğrafı çok beğenmiştim.
Sanırım seveni de oldukça fazla ve dostlukları daim olsun.
Aşk, mutluluk, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

çok sevimli, çok tatlı, çok merhametli, çok iyi birisi minvalli betimlemeleri okuduğum da o hallerine pek tanık olmadığımı fakat bu hissin bana da geçtiğini fark ettim.

ben uzaktan uzağa pezevenk gömleği seviyor ve giyiyor oluşumuzla ilgiliyim.
son bir adet pezevenk gömleğim kaldı, diğerlerini attım. dilerim sen doyasıya giymeye devam edersin.
yolun ve bahtın açık olsun.

insanları hatırlamak için neyle eşleştirmem gerekiyor diye düşünüyorum bazen...... tanıdığım çoğu insan için bu sorunun cevabını veremem...... ama iç oğlanı öyle değil...... bir keresinde foruma tahminimce 30cmlik bir salatalık fotoğrafı koymuştu..... hah işte..... iç oğlanını hatırlamam için o salatalık fotosunu gözümün önüne getirmek yeterli oluyor......

Bir insan bu kadar tatlı nasıl olur diyorsanız o kesinlikle ve kesinlikle içliktir..
Bu kadar tatlı olmayı neye borçlusun içlikkkkkkkkkkkkk...
Forumun en sevileni tatlımı tatlı hemde dünya tatlısı son ses kaydında dinlerken o kadar çok tebessüm oluştu ki yüzümde kara tavukkkkkkkkkkkkkkkk hele kazlara söylenişi yerim yerrrr..
İyi ki tanıdım yaaaa çok mutluyummm....
Hayatım en güzel günler senin olsunnn hayat hep güler yüzlü gelsin sana...
En çok beni sev sonra melo angie bu üçlüde en çok beniiiiii anlaştık mı:p

Geri