ÜSözlük İç Oğlanı

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Kadınlar için tam bir kayıp :P

Gözleri yeter...
(yazmasaydımallahçarpardıvallabakölümügör)

Malumatfuruş'un ekürisi, Yazdıklarıyla çoğu kez tebessüm ettiriyor. Forumdaki at gözlüğü takmış kişi ve kişilere kimi zaman lafı cuk diye oturtuyor. İyi niyetli biri, forumda bir çok bayanla arası iyi olması da göz önünde bulundurulursa önüne gelen bayana yazan bir çok erkek tarafından kıskanılan biri diye düşünüyorum :)

onunlayken cumartesi olur, kanal d'de çizgi filmler başlar, ev patates kızartması kokar ayy bana tam olarak böyle hissettiriyor. :tatlı:

insan ister istemez gözün yapılışına takılıyor
götülün yalıpılışına :))

Sizi kendisine çeken bir aurası var.
Yazıları falan çok hoşuma gidiyor.
Malumatla diyalogları beni mest ediyor.
Forum için büyük değer bence.
Olumlu enerji yayıyor -en azından bana-
Mutlu kal.

İnsanın sebepsiz yere naber çiçeğim diyesi geliyor

Niye gitti ki, malumat Ağrıya atandı oraya mı yerleştiler yoksa?.d

Ben şahidim senin hassas değerlere dil uzatmadığına, o değerleri taşımaya çalışan biri insan olarak. Unutmadım herkes hunharca saldırırken bir konuda (dini değerlerle ilgili bir konuydu), senin duruşunu. Sen hatırlamazsın ama ben hatırlıyorum.
Tam da son açıklamandaki gibi bir insan olduğuna şahidim.
Seni anlamam mümkün değil ancak şunu söyleyebilirim, değmez üzmene kendini.
Açıklamana dair şunu belirtmek istedim, en çok içim orada burkuldu, herkesin imtihanı farklı, ben böyle inanıyorum, böyle bakıyorum. Bilmediğim bir şey için ahkam kesmeyecek kadar haddimi biliyorum.
Anlamam mümkün değil ama ben zaten sadece merhemetli kalbinle ilgileniyorum.
Seviyoruz seni.

İç oğlanı bey nerdesiniz?
Bu forumun siz gibi birine ihtiyacı var, gelin. :cici:

Ben insanlarla pek fazla kaynaşmayı sevmem fakat kendisiyle oturup sohbet etmek isterdim açıkcası. İnsanlarla pek sohbet/muhabbet içinde olmasam da hemen hemen herkes hakkında izlenimlerimle fikir sahibiyim diyebilirim. Kendisiyle de aynı şekilde hiç sohbetim olmadı, uzaktan uzağa saygı / sempati duyduğum biri kendisi. Baktığım da kendisinde gördüğm ; kiminle diyalog kurarsa kursun -tabi önyargılarını ve kendiisyle ilgili bir şeyleri aşmış, empati yeteneği gelişmiş zeki insanlar bu bahsettiğim- kesinlikle iyi niyetini, güzel ahlâkını, en önemlisi kıymet bilecek kişiliğini görecektir. ( bu sadece uzaktan gördüğüm fazlasıyla hissettiğim bir duygu. )
Ben, kimin hangi eğilimde olduğuyla ilgilenmedim bu yaşıma kadar, bir insanda baktığım ilk şey ahlâkı, merhameti ve saygısı olmuştur. Kendisinde de bu kavramların ön planda olduğunu gördüm ve bu benim için yeterli.

Ben, tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki ; güzel bir insansın sen. Dostluğun, yüreğin, efendiliğin, değerlerine sahip çıkarken ki ~edebin~
Hep böyle kal, kimin ne dediğiyle hiç mi hiç ilgilenme.. Sen kedilere kulak ver :) Onlar yanılmaz (:
Eminim seni yargılayan adamlığını sorgulayan bir çok insandan daha cesur ve adamsın. Yani ~ağbii ben çok medeni bi adamım~ diyen çoğu hemcinslerimizin zihninde kurguladığı o pis modellere senin zihnindekiler takabül etmemekte, buna çok eminim. Bir süre yaptığım işiminde bunda etkisi var elbette. En azından kendini -normal- insan kategorisine koyan bir çok insanın o iyi diye adlettiği kötü niyetlere sahip olmadığına eminim.

Neyse böyle adamlar var bu ülke de az da olsa var, sürekli karı kız becerdim muhabbeti çeviren ~erkeklerin~ yanında en mahrem muhabbeti iç sesi ve sevgilisi olan adamlar bunlar.. Kimse kusura bakmasın; ben böyle temiz adamları -temiz seven, iyi niyetli adamları- severim.

Bahtın güzel olsun, mutlu kal ve gülümse bırak gülüşünün derdi onlara kalsın.

Bu benim ilk sozlugum sayilir cok heyecanliyim :)
Bu yuzden sitenin en cok isildayan rengi ile baslamak istedim.
Cunku onun yazdiklarinda bence biraz karnaval coskusu biraz bayram sevinci tadi var.
Kendini net bir sekilde ele veren ama bir o kadarda kesf edilmeyendir ic Oglani.
Onu tek kelimeyle tanimlayacak olsam sececegim tek kelime "cesur" olurdu.
Bir ozgur ruh, bir haylaz cocuk.
kelimelerden nice puzzle'lar kurabilen gezgin bir masalcidir.
Gozumde ironi ordinaryusudur.
Kendisi ile barisik ve ayrintilari yakalayanlardandir.
Her gun 2 draje Ic Oglani yorumu insani canlandirir, enerji verir, recetesizdir herkese tavsiye edilir.

insan misin sen?
malumatin kamkisi olmak,gozler ve sayamadigim bir suru ozelliklerinle(sayamadim cidden xd),sen insansan biz neyiz.
izindeyiz...

Geri