ÜSözlük İç Oğlanı

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Malumat hanımcığımı niye tanımamamazlıktan geliyorsun, muzo sen çok değişmişsin, tamamen allahsız olmuşsun.

bakışlarıyla içimi titreten yakışıklı aşkımla forumumuza devam ediyoruz maşallah.

çok sempatik bir insan, okutuyor kendini.: )

malumat, crop ve podzemljze (kesin yanlış yazmışımdır diye üstteki mesajına baktım) ile muhabbetlerini okumak keyifli.

Potansiyel bi' gıybetör, ama crop ve malumat asssla kavuşturmaz bizi bence :lls:
Yorumlarına çok gülüyorum ya, iyi ki gelmiş :kiki:
Buraya da yazayım; "Zengin koca arıyorum" avatarına dön dülay. :msm:

Hepimiz sevimli dedik şımardı o da
size yüs kere dedim ki kimşeye sevimli demeyin.

Sigaretin sagliya ziyanli oldugunu :) cok hatirlatib bana

Sent from my P'9983 using Tapatalk

duymak istediklerimi değil de kulak tıkadıklarımı sokuşturur gözüme hep, sonradan üzülmeyeyim diye. nelerin sağlığa ziyanlı olduğunu çok hatırlatır bana. :p ay sen olmasan napardık biz?

giphy.gif

[YOUTUBE]Yxa46m6hTAI[/YOUTUBE]

Şunu şuraya bırakıyorum. :p

forumun en sevdiğim kişisi :D

[YOUTUBE]hUnF2QFbSiw[/YOUTUBE]

Sevgi kelebeği <3
Duruldun mu bu aralar acaba? Senin nesen tüm negatiflikleri yok edecek düzeyde gulumsetiyordu beni.
Seni seviyorum beybisi.

Foruma yansıttığı tutumu yadirgasam da özellikle arka arkaya ayın üyesi ve editör oluşu sebebiyle umut vadettigini düşündüğüm üye.

Neden boyle davraniyor, gercek yasantisinda boyle degil burada espriye mi vuruyor hic fikrim yok.

Ön yargili degilim. Cinsel kimligi veya secimi umrumda degil.

Eglence ve esprinin ayarini bazen kaciyor. Uc noktalarda mutlu ya da bad olmasi cok hassas oldugundan olabilir.

Kizlari cok seviyor, kizlarla geyik yapmak kolay tabi ama forumdaki erkeklere karsi da icten ice dolmus geliyor, olumsuz yani :)

Gerek yok. Biz insana bakariz. Cinsiyet onemli degil.

erkeklere karşı dolmuş nedir ya sjdfjs ee çünkü erkeklerin erkek olduklarını hiç unutmamak gerekir. :p normalde de böyle, normal hayatında da aynı forumdaki gibi. benimle birlikteyken bazen forumdakinden de fazlası. biz beraberken tüm dünya tetikte olmalı. xdd adam geleli yıl olacak neredeyse, hâlâ yadırgayan arkadaşları da ben yadırgıyorum. :p keşke bi prospektüsü falan olsa da nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir çekip atabilsem size. :D

Ask kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdigim tatli ic oglanidir .p
Tanimadan seviyorum, neden? Cunku neden sevmiyim :aeg: cunku samimi ve kibirsiz, adeta minnos bir ev kedisi xd

Kendi halinde, kimseye eğlence olsun diye kulp bulmaya çalışmayan, resimlerde gördüğüm kadarıyla yakışıklı, kendine özgüveni olan, dozunda eğlenmeyi bilen, yazılarını denk geldikçe tebessümle okuduğum insan.
Yaşamdan kendi olma adına süzüp çıkardıklarının hisseli olduğunu düşünüyorum.
Kedisi Sezar 'ın resimlerini büyük bir sevgiyle paylaşıyor.
Mutlu kalın, hoş kalın.

Geri