ÜSözlük İç Oğlanı

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Giflerimden ve benden hoşlanmıyor. Oysa yumurta gibi de çocuğum. Senin saçını başını yolarım yelloz.

giphy.gif

Parçalarım.

-

Benim de eşcinsel arkadaşlarım var diye estireyim mi şimdi ortalığı klişe klişe. :p

ya kardeşim adam eşcinsellerle ilgili mesaj atıyor sen diyorsun ki "travesti görsen yolunu değiştirirsin biraz samimiyet.":D herif eşcinsel yani daha ne kadar samimi olabilir bu konuda, sizi daha ne tatmin edebilir podzemlje bey? jsjsjz neyse iki gözümün çiçeyidir kendisi.

Bir aslan kadar yırtıcı, pu pu pouvvvv
Bir timsah kadar sessiz, pu pu pu pouvvvvv
Malumatın çiçeyiiiiii, pum puvvvvv
Cropın böceyiiiiii, poyoooooov.

Artık sence de imzalarımıza nicklerimizi kalpli kalpli yazmanın zamanı gelmedi mi? Hem beni ailenle ne zaman tanıştırmayı düşünüosun? İçlik yoksa sen beni oyalıo musaaan?

Öperim.

(abi çok üzüldüm şimdi yaaa, biz açmalıydık bu konuyu)

Oğlan bizim, kız bizim.

Seni de aeg'in melekleri arasına sokucam malumatın kadrodan

malumatın ekürisi. çocuğu foruma getirmek için ne dedi, ne anlattı, nelerden bahsetti acaba çok merak ediyorum o sohbet anında aralarında olmak isterdim. ashfhklg :cici:

Şurda erkeğim diye gezen çok erkekten delikanlı bence. Malumatın kadrodan ötürü mü bilmiyorum ponçik geliyor.
Okumayı seviyorum mesajlarını.

Eğlenceli biri.. Mesajlarını denk geldikçe okuyorum.. :umursama:

Forum aşırı sıkıcı olmaya başlamıştı, iyi ki gelmiş diyorum ben de yorumlarını seviyorum..

Kafasına göre takılan, mutlu rahat bir arkadaş..

Benden hoşlanmaya başlamış. Şunu şuraya bırakayım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
karısıyla anasının arasında kalmış damat gibiyim resmen. anneciğim biraz idare et gönül bu xddd

Deli ay bu.
Delileri severim şahsım adına. Daim olsun.

Herseyden once merhametli birine benziyor, sokak kedisinin acisini yureginde hissedecek kadar.

çok yakışıklı, gereğinden fazla yakışıklı ve hep beraber olduğumuz için kısmetimi kapatıyorsjdjsj:(

[YOUTUBE]9OPc7MRm4Y8[/YOUTUBE]

Tam bi Pembe Panter. Al sana özgünlük. :p

Eger cok teklifimi cok alaturka bulmazsa bi cay iceriz xd

Geri