İç güveyiliği kabul eden erkek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Eşitlik varsa, orası da eşit olmalı. Neden hep erkeklerin haklarından eşitlik sağlansın.

Hiçbir koşulda eşi ya da eşinin ailesi tarafından saygı görmeyecek ve ilk kavgada bu gerçek yüzüne vurulacaktır.

Çok ta öyle değil. En az yarım düzine tanıdığım var. Kız tek çocuk muş. Hepsi Kız mış, İş nedeniyle taşınmış ve evlenip kalmış. Ancak öyle yurt dışına gidebilmiş. Ve bir sürü başka nedenler.

Bence erkek ruhuna ters bir şey bu. Köle gibi olur, yani öyle hisseder bence. Ne olursa olsun kabul etmemeli beyler bunu.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Özgür kararlar alma şansın varken, niye birilerinin parasına köle olunur ki?

Denklik önemli yoksa bir süre sonra taraflar arasında para mevzuları gündeme gelmeye başlar, 'benim param' dendiği an da olay biter.

Ben kendi annemin yanında bile osururken, uzanırken falan utanıyorum. Elalemin evinde nasıl rahat olacaksınız yav? Zindan olur o hayat.

git gide bana daha mantikli gelmeye baslayan (bazi kadinlar adina) durum :d it maco narsist kro ile yasamaktansa, ki dunyada cok var bunlardan, boylesi de olabilir :d bu tabiri biraz daha modernlestirerek, kizin aile evinde degil de, kizin ailesine yakin bir evde yasayan. dominant olan taraf var olmak zorundaysa veya varsa, kiz tarafi olmali bence :emoji_innocent::emoji_innocent::emoji_innocent: daha guvenli geliyo bana

Geri