İbrahim Tatlıses’in son dönemdeki sahne performansI

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İbrahim Tatlıses’in son dönemdeki sahne performanslarından birine ait görüntüler.

İbrahim Tatlıses’in son dönemdeki sahne performanslarından birine ait görüntüler.

Mayis ta ibonun konserine gittim.
Evet,bunun da konserine gittim.
Cimki ibo bir marka.
Neyse...bu kadar degildi ya hu.
Ölümü yaklasiyor zannimca.

Mayis ta ibonun konserine gittim.
Evet,bunun da konserine gittim.
Cimki ibo bir marka.
Neyse...bu kadar degildi ya hu.
Ölümü yaklasiyor zannimca.
Bu saatten sonra ekranlara çıkması bile gereksiz aslında. Para sorunu olan biri de değil sonuçta. Tabi ekranlar adamı bırakmıyordur belki, bilemeyiz…
7’sinde de 70’inde de hanzoydu herif. Aklıma hep şu videosu geliyor : dd

şimdi oturup da ibrahim tatlıses'e de üzülecek halimiz yok. asıl buna para verip izlemeye gidenlere üzülüyorum yazık gram akılları yok.

Bu saatten sonra ekranlara çıkması bile gereksiz aslında. Para sorunu olan biri de değil sonuçta. Tabi ekranlar adamı bırakmıyordur belki, bilemeyiz…
7’sinde de 70’inde de hanzoydu herif. Aklıma hep şu videosu geliyor : dd

Cok seviyore ben iboyu.
Adami herkes terk etti.
Napsin garip?
Sahnede mutlu.
Yazik.

gerçek mi bu ya dediğim videodur.
sonunun bu olmasını bırak kendisini kendi bile beklemiyordu muhtemelen.
çok fazla seveni var. fakat bildiğim kadarıyla sıkıntılı bir zihniyete sahip ve en üzücü tarafı da bu adam çok büyük kitlelerce kabul gördü sözü dinlendi...

Bir çukurdan çıkmış adamdı inşaatlarda belli ki çok ezildi ve hor görüldü.
Bu yaşananlarin onu pişirmesi ve olgunlastirmasi gerekirken aksine acımasız ve ne oldum delisi olan bir sanatçı çıktı ortaya.

Bazi kadinlara çok zulmetti.
Bana hiç bişey olmaz tadinda yaşadı her zaman. Programina çağırdığı insanlara aşağılayıcı davrandi her daim ah aldı ve yaşıyor.
İlahe adaletin zuhur edeceğini çok insan vardir daha yer yüzünde herkes sırası geldiğinde yaşar eminim.

Kötü bir şey değil yaşlılık. O da yaşlanacaktı elbet. Hepimiz yaşlanacağız. Dünya bir han, bizlerde yolcu. Yinede Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin diyelim.

Ettiğini çekiyor, sesi hariç beğendiğim hiçbir şeyi yok. Sana camiasında araştırılırsa karakterden yoksun kişiliklerden biri hatta listeden başında diyebilirim. Bunu ben diyormuşum gibi algılamayın tarihçesini okuyan aklı başında herkes aynı şeyi söyler diye düşünüyorum. Sesine diyeceğim yok imparator.

Ya hu ettisyse etti...
Karekteri bakan mi belirler?
Bir cok insana da istihdam sagladi.
Ilahi adalet naralari atiyorsunuz da..
Sistem günahlarinizdan arinmaniz icin de size hastalik verebilir imkanini es geciyorsunuz...madem metafiziğe dadandiniz...isi tam yapin.
Yargi dagitmada üstünüze yok.

Love me tender,love me sweet..never let me goooooooo

74 yaşına gelmiş, beynine mermi yemiş, bir gözü toprağa bakıyor ama aklı hala uçkurunda.

tövbest....
ibo yat dinlen azcık yeter
karakteri bok gibi zatende xd
Ben yine de şarkılarını seviyorumjxjsj

:/

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ağlattığı kadar ağladı en büyük ceza ona bu olsa gerek..

• Beğen
gonna tell my kids that was gün gelir devran döner................

• Kahkaha
Kolay degil ac gozlu doyurmasi gereken bir suru cocugu var. O kadar aclarki adami mahkemeye veriyorlar olmeden mirasini kapisiyorlar.

Geri