ibrahim erkal

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
Emine Un'e tokat attigi bi sahne vardi.Kadina bi vuruo tesaduf bu ya kadin havuza dusuyor. Yillarca o sahneyi surekli ekrana tasidilar televolelerden tut cumartesi suprizlerine kadar. Tokat attiktan sonra canisiiii canisiiii omrumun yarisi diyor. Atmisin zimzigi daha ne serenat yapiyorsun mubarek.

Bir zamanlar epey bi popülerdi şimdi muhtemelen gazinolarda falan sahne alıyordur

küçükken dizisini izliyordum evdekilerle şimdi bir şarkısını hatırlıyormuyum diye düşündüm en az beş şarkısını hatırladım vaybe

"sen aldırma giderim buralardan bir pantolon bir ceket" tırırım

unutmuyacağım isimli parçasında "unutulanlar unutanları asla unutmazlar " sözü ile zamanının bütün hayranlarına "hasssiktir çok doğru lahhhhhnnn olum nerden buluo bu erif bu sözleri" dedirten tokatı ile ünlü erzurumlu şarkıcımız

"Çare gelmez
Ağlamaktan
Ayrılır mı
Et tırnaktan"

Vecizeleriyle hafızama kazınmış zat-ı muhterem. Bir dönemlerin modasıydı. piyasada para değerini yitiren her ürün/mal gibi o da miadını doldurdu ve kurudu... Serdar Ortaç'ın arabesk versiyonunu anımsatıyor bana.

Tuvalet terligiyle uc cuma agzina vurasimin geldigi sarkici

Güllerede küstüm sen kokacaklar ..

Seneler önce yine Erzurum'da olduğum bir dönem Erzurum evlerine gittik arkadaşlarla çıkışta beyazlar içerisinde birini gördüm karşımda bir baktım İbrahim Erkal. beyaz gömlek beyaz pantolon beyaz ayakkabı .d öyle yanından geçtik yolumuza gidiyoruz arkadan bi baktık otomobiliyle geldi camı açık döndü bize el salladı skskdjjd neyse kıyamam ya hemşehrim nede olsa. Hadi gel Erzurum'a gel Erzurum yağşiii güzel.

onun soyismi benim ismim kendimi tanıtırken kullandığım adam

canısııııı canıııısııııı
ömrüüüüümünnn yarıııısııı

bir de peteğe dizide attıgı tokadı bilirim

*vefasizlar
*donemem
*aklimdasin
*a bebegim
*avuclarimda tutamadim..

Daha saymicam neyse var baya, geceye efkar sigaraya duman ustune duman katar. Icmeden guzellestirir kafayi efkardan ve ic cekmeden tabiki) oyle iste yasamak lazim.

Petek dinçözle oynadığı, kremli "sırılsıklam" adlı klibini ve
"unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar" sözünü unutan var mı acaba.

Hiç dinlemedim desem yalan söylemiş olmam sanırım.

Geri