İbrahim Çelikkol, Venedik Film Festivali 'Kineo' ödüllerinde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülünü aldı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İbrahim Çelikkol, Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Kineo' ödüllerinde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülünü alarak ödül alan ilk Türk oyuncu oldu.

Ödülü alan ilk Türk oyuncuymuş, tebrik ederim.

Ya bırakın abicim. Bu adamı kimse tanımaz yurtdışında. Hem hangi filmle almış ödülü? Filmi yok ki bunun ödül alacak. Aday da değildi zaten. Bi hipnelik var bu işin içinde

• Beğen
Tepkiler: ne
Oynadığı rollerin hakkını veriyor valla karizması da fenaa. Yakışır

linç yemeyeceksem, ben pek beğenmiyorum oyunculuğunu. yani yakışıklı, karizmatik, evet; ama hangi karakteri oynarsa oynasın, hareketleri çok yüksek, çok sert geliyor gözüme. doğal bir akışı yok gibi... ama yine de tebrikler tabii; bizden birilerinin ödül alması çok güzel.

Ya bırakın abicim. Bu adamı kimse tanımaz yurtdışında. Hem hangi filmle almış ödülü? Filmi yok ki bunun ödül alacak. Aday da değildi zaten. Bi hipnelik var bu işin içinde
"Bir Zamanlar Çukurova" isimli bir dizi varmış ve oradaki rolü nedeni ile ödül almış çünkü dizi İtalya'da en çok izlenenler arasındaymış adı da Terra Amara olarak çevrilmiş.

Ben de sen sorunca öğrendim.:)

En son demetle bişey de oynamıştı orda da hep susan ve sinirlenen bir karakterdi ne alaka en iyi oyuncu kızılcık şerbeti yali çapkıni Zirvede iken bu nasil bir ödül almış merak ettim sahiden

En son demetle bişey de oynamıştı orda da hep susan ve sinirlenen bir karakterdi ne alaka en iyi oyuncu kızılcık şerbeti yali çapkıni Zirvede iken bu nasil bir ödül almış merak ettim sahiden
Ödülü veren İtalyanlar, onlara sormak gerekiyor.:)

Onlar sadece esmer ve uzun boya karizmaya bakıyorlar boş beleş ödül ))
Diziyi izlemedim, rol kabiliyetini hiç bilmiyorum. Bir ara Deniz Çakır ile İffet diye bir dizisine denk gelmiştim ancak merak edip de tam izlemedim.

Diziyi izlemedim, rol kabiliyetini hiç bilmiyorum. Bir ara Deniz Çakır ile İffet diye bir dizisine denk gelmiştim ancak merak edip de tam izlemedim.
Ben izledim agir roller ona iyi gidiyor ama kani fazla agir akan bir abimiz ve oyunculukta asla bir kırılma noktası olmadı sessizce ödüle layik görülmesi düşündürücü

Ben izledim agir roller ona iyi gidiyor ama kani fazla agir akan bir abimiz ve oyunculukta asla bir kırılma noktası olmadı sessizce ödüle layik görülmesi düşündürücü
Bir zamanlar Çukurova'yı mı izledin? Ödülü oradaki rolüne vermişler.

Tamam siz haklısınız ya ahsha

Geri