K
Külkedisi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
SORU : Merhaba Hocam, öncelikle size cok tesekkür ederim. Yüzümde ergenlik sivilcelerim vardi, cok ilac ve kremler kullandim. Doktor Kontrollu altinda ama hic bir faydasini göremedim. Sizin elma sirkesi ve maden suyu kürünüzü uyguladim ve hala da devam ediyorum sivilcelerimden kurtuldum ve cok faydasini gördüm, Allah sizden rahsi olsun. Size minettarim. Size bi sorum olucak yüzümde sivilcelern izleri kaldi ve kirmizi lekelerim var. Bu izleri yok etmek icin ne yapabilirim? Cok tesekkür ederim saglikla kalin.
CEVAP :Cillteki lekeleri çıkaracı, tamamen doğal kremimiz çok yakında satışa sunulacaktır.
SORU : Merhaba Saraçoğlu hocam, AMH kürünüzü kullanmaya başlamıştım üzerinden sanırım yaklaşık 1-2 ay geçti. Kürünüzü tamamladım ve yarı poşetine kadar bitirdim ve dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim. Allah sizden razı olsun hocam. Çok dualar alıyorsunuz. Çok çok teşekkür ederim. Şuan benim durumumda olan bir arkadaşım var. Onun için de AMH kürü siparişi vermek istiyorum. Ama şuan sitenizde yok. Yakın zamanda tekrar yayınlanır mı? sipariş verebilir miyiz? Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum Sayın Hocama ve bu konuda çalışan tüm insanlara..
CEVAP:İletişim bölümünde yayınlanan telefon numaralarımızdan aryarak şikayetlerinize yönelik doğal bitki sipaşi verebilirsiniz.
SORU : Hocam ben ıspanak tere maydanoz kürünü uyguladım çok sağolun, 3 haftasındayım çok iyiyim. ama korkuyorum yeniden sıkıntı yaşamaktan o kötü duygulardan.CEVAP : Küre hiç ara vermeden 1 ay devam edebilirsiniz. Daha sonra şikayetlerin seyrine göre tekrarlayabilirsiniz. Bu kütn herhangi bir yan tesiri yoktur. Sağlığınız daim olsun.
SORU : Merhaba Hocam sizden ısırgan özlü şampuan aldım hemen etkisini görmeye başladım. aşırı kepeklenme ve buna bağlı yara oluşumu vardı. 3 yıkama sonrası birşey kalmadı çok teşekkür ederim. benim sorum dökülme problemim var bu şampuanı kullanırken lavanta suyunu saçlarıma kullanabilirmiyim? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.
CEVAP : Önce şampuanla yıkadıktan sonra, lavanta suyunu saçlarınıza kullanabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
SORU : Saygıdeğer Hocam, öncelikle size çok teşekkür ederiz. Eşimin diş eti çekilmesi problemi vardı. Bu konuyla ilgili tedavi de gördü. Aslında tedavisi yok sizinde daha önce bahsetmiş olduğunuz gibi. Diş ara yüz fırçası verildi, diş taşları temizlendi ve diş etlerine bir takım operasyonlar yapıldı. Ben sizin kekik demleyerek ( 1 bardak klorsuz suya 1 kaşık kekik 5 dk kaynatıp ılıtarak dişlerin bu su ile fırçalanması ) 6 ay uyguladık. Tabi kekik suyunun etkisi ile belki de dişlerde sararmalar oldu. Diş temizliği için dün diş hekimine gittik. Diş etlerinde problem olmadığını çekilme olmadığını, sadece arka azı dişlerinde bir miktar olduğunu söyledi. Pazartesi günü diş taşları temizliği için randevu aldık. Diş eti çekilmesi sorunu vardı ve bu sizin engin bilginiz sayesinde Allah’ın da izni ile tedavi oldu. Sizi tüm kalbimiz ile teşekkür ederiz. Ama tereddütte kaldığımız bir konu oldu. Temizlikten sonra bu küre devam edecek miyiz. Tekrar uygulama gerekecek mi ?
CEVAP : Birkaç ay daha haftada 2-3 kez kullanmasını öneririm.
SORU : Sayın Saraçoğlu; BHP tedavisinde ısrarla savunduğunuz brokoli ürünü, böbreğimde taş oluşumu tespit edildiği için doktorum tarafından yasaklandı. Teşhisin doğruluğu hakkında bilgi verirseniz müteşekkir kalacağım. Saygılarımla,CEVAP : Böbrekte bulunan taşlar kalsiyum-oksalat içerikli oolduğu için, kalsiyum bakımından zengin gıdalar önerilmez. Çünkü, böbrek taşı oluşumunu hızladırır görüşü hakimdir. Bu görüş yanlıştır. "Bitkisel Sağlık Rehberi" adlı kitabımın 77. sayfasında bu görüşün yanlış ve tam tersi olduğunu açıkladım. Kitabımdan alıntıyı aşağıya aynen yazdım. Lütfen bu konuda hekiminizle görüşünüz.
Bu görüşün aksinin doğru olduğunu belirten cevap İngiltere’de yayınlanan tıp dergisinde “N Engl J Med 1993 Mar 25 ;328(12) : 833-838” 1993 yılında Curhan GC, Willett WC, Rimm EB, Stampfer MJ tarafından ortaya konmuştur. Bu araştırmada varılan sonuç kısaca şu şekildedir: Besinler yoluyla yüksek miktarda alınan kalsiyum söylenenin aksine böbrek taşı oluşumunu azaltmaktadır. Brokoli kürünün üç aylık (doksan gün) uygulama döneminde, prostat ve böbrek taşlarının belirgin bir biçimde küçüldükleri bilimsel olarak gözlenmiştir.
SORU : Hocam İyi Günler, Sizi takdirle beğenen birisiyim. Gıda takviyesi ürünlerinizin faydaları saymakla bitmez. Sitenizdeki ruhsatlar bölümünde bunların izinleri de hep var. Ancak Kozmetik ürünlerinizin izinler ile ilgii belge bulamadım. Gıda takviyesi ürünlerinize olan hakimiyetiniz ve eşsiz bilginizi kozmetikte de özellikle üretimine de yansıtabiliyor musunuz?Çünkü kozmetik ürünleriniz ile Gıda takviyesi ürünlere göre biraz zayıf kalmış gibi..Umarım cevaplarsınız...Sağlıkla Kalın...
CEVAP : Kozmetik ürünlerimizin tamamının Sağlık Bakanlığına başvurusu zamanında yapılmaktadır. Yapılmış başvurular Sağlık Bakanlığı tarafından kayda alınmakta, ancak herhangi bir ruhsat verilmemektedir. Sağlık Bakanlığına başvuru yapılmadan hiçbir kozmetik ürünün piyasaya sürülmesi mümkün değildir.
SORU : merhaba hocam ben 8 aylık hamileyim ve sizin kürünüz sayesinde hamile kaldım cok teşekür ederim. hocam benim cok bulantım ve kusmam var ne önerirsiniz midem cok yanıyor teşekür ederim.
CEVAP : Hamilelik döneminde gelişen bulantılara karşı zencefil çayı kullanabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
SORU : Aklıma her geldiğinde size dua ediyorum Hocam, maydanoz, ıspanak ve tere kürü için suanda daha 2-3 hafta oldu fakat etkisi çok büyük... Allah razı olsun... Ne kadar devam etmeliyim ya da bunu belli dönemlerde içmeye devam etsem bi sorun olur mu?CEVAP :
Şikayetlerinizin seyrine göre dönem dönem uygulayabilirsiniz. Dönem dönem ara vermeden 15 -20 uygulamanızı öneririm. Hekim kontrollerini ihmal emeyiniz.
SORU : merhabalar hocam. abim sedef için çörekotu-yoğurt kürünüzü uyguladı, çok rahatladı. Allah razı olsun. benim sorum bayanlarda tüylenmeye karşı taze nane bulamazsak kurutulmuş naneden çay hazırlayıp içebilir miyiz? hazırlama ve kullanım şekli nasıl olmalıdır? nane kürünü ne kadar süreyle tekrar edebiliriz?
CEVAP : Taze nane kullanmak gerekir. Kurutulmuş nanede yağlar yok olduğu için hemen hemen hiç fayda etmez.