İbo’nun Yıldız Tilbe’yi Kurtardığı Sahne

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Korkunc degil mi?
Harika bir calisma ilki.

İlk video da bıyık mükemmel yalnız :) boyası yeni yapılmış, fırından yeni çıkmış kazan gevrek simit gibi.

Boyle sacma şeylere bir tek ben gulmuyorumdur insllah Pasaran bey..skjhs

Boyle bir tarifi anca benim gibi adanali biri yapar bir de adanalilar.. Run beyfendi nerelisiniz???

Tehlikeli olduğunuza dair duyumlar aldım gözlemler de o yönde. Böyle noktalı ve ima içeren şekilde yazınca korktum. Adana'da bu aralar böbrek mafyası yeniden türedi.

skjhs forumun en duygusal insanina yapilan bu yakistirmayi hic yakistiramadim....
Bu nokta uzatmayi aliskanlik ettim idare edin. Aslinda cok guluyorum siz anlamiyorsunuz....
Adana'da yasayanlar dikkat etsin kendine... yolda yürürken başa ne gelecegi belli degil. Amma velakin ki benim tuzum kuru cunku Babam mafya başisi felan diyomusum simdi hic gereği yok.skjh

Oralet teklifinizi gozden gecirmek ister misiniz?? ;D

skjhs forumun en duygusal insanina yapilan bu yakistirmayi hic yakistiramadim....
Bu nokta uzatmayi aliskanlik ettim idare edin. Aslinda cok guluyorum siz anlamiyorsunuz....
Adana'da yasayanlar dikkat etsin kendine... yolda yürürken başa ne gelecegi belli degil. Amma velakin ki benim tuzum kuru cunku Babam mafya başisi felan diyomusum simdi hic gereği yok.skjh

Oralet teklifinizi gozden gecirmek ister misiniz?? ;D
Hanfendisi oralet sözümüz geçerli, size hemen bir şiir yazıyorum madem duygusal kadınsın.

Gelebileceğin bir gün
Yetişebileceğin bir saatte
Beni bulabileceğin bir yerde
Seni bekliyorum
Sevgili oralet güzelim

Geri