ÜSözlük ibadeath

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bozacının şahidi. imkanı olsa elindeki nükleer füzeyi üzerimize salacak ama dış mihrakların lozan engeli yüzünden o da 2023'ü bekliyor galiba. :cici:

akpyi felaket seviyor NOT HİÇBİR PARTİYİ DESTEKLEMİYORUM BİR İNSAN EN ÇOK NEYİ ZİKREDİYORSA SEVİYORSA ONUNLA ANILIR DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİ ODUR İNSAN NEYİ DAHA ÇOK SEVERSE ONU ANAR

Hep ak parti üzerinden değerlendirilmiş.
Doğrudur;
Kardeşimizin tek suçu bu olsun
Yani
Milli manevi değerleri savunmak olsun
evet bende bu suça ortağım

Ben AKP olarak değerlendirmeyeceğim. Çünkü uzuuunca yıllardır ortamlarda karşılaşmışlığımız var. Bana bir zararı yok, ama bunca yıldır hiç samimiyet kurmadık. Çünkü bazen benim sinirlerimi zıp zıp zıplatma yeteneğine sahip (siyasi görüşleriyle değil).

Taraftarı olduğu parti nedeniyle insanları eleştiren üyeleri gormemizi sağlayan üye olmuştur. Bu insanlar yarın bir gün farklı konularda humanizm ve goruslere saygı felsefesi kasacaklardır.

İlk zamanlar her ne kadar agresif olsa da son zamanlarda kendini sakinlik konusunda geliştirmiştir. Düşüncelerine sıkı sıkıya bağlı, doğrularından vazgeçmeyen, karakteri oturmuş kişilierden. Umarım hayat umduğun gibi olur :)

İyidir iyi bazen tartışmalarda kendini kaybetse de üye sözlüğü olmasın mı yani ?
.d

ibadeath olarak vardır diye şey etmemiştim ama ulan öyle de yokmuş yahu. takribi kıymetli lefty hanım kadar şaşkın ve hayretler içerisindeyim.

neyse evvelce bazı karşı cinslere +18 üslupla yaklaşımlarından dolayı kızardım ama iba'yı görmekten de hoşnuttum keza mevcutta da hoşnutum.

şu sıralar sanem ile latifeleşmesini de epey gülümseyerek okuyorum.
reissiz bir 2023 dileği beni yine şaşırttı ama değişim iyidir.

buralarda pek kalmam ama her döndüğümde görmekten hoşnut olacağım.
yolun ve bahtın açık olsun.

eskiden çok fevriydi sanki..... çok kabaydı..... siyasi kimliği, kendi kimlğinin önüne geçiyordu...... şimdi öyle değil..... yazdığı mesajların
ironi mi yoksa gerçek mi olduğunu ayırt edemiyorum ve bununla çok eğleniyorum...... özünde iyi biri olduğuna da inanıyorum akpli işte...... aynı dünyada ayrı insanlarız......

Ilk zamanlar forumda görünce, tabiri caizse tuylerim urperiyordu ben kimseden normalde nefret etmem ibadan nefret ederdim gormeye tahammülüm bile yoktu. Sonrasin da noldu bilmiyorum sevmeye basladim ona takilmak hosuma gidiyor ozunde cok iyi biri oldugunu biliyorum artik.

Nerden baksan 15 senedir taniyorum sanirim. Siyasi konulara girmesen şeker gibi adamsin. Kufur vs. olaylarini birakman forumca nasil pozitif karsilandi kendin goruyorsun. Herseyden once sen bir babasin dostum, bunu unutmaman dilegiyle.

Hayatinda basarilar.

Adama 4 kişi yazmış ama şampiyonlar ligi gibi kimse yazmasada olur artık Sjsjsj

kizmasin ama kendisinin tavirlarini mi diyim kafa yapisi mi diyim, espiri anlayisi mi diyim, yabani'ye benzetiyorum (yabaniyi severim bu arada). ya ufak bisi var sizi benzeten ama tam olarak ne oldugunu cikaramiyorum. belki de ben sizin yorumlarinizi beynimde size verdigim ayni ses tonuyla okudugum icin olabilir :d belirli bir umursamama ve saflik (temiz kalplilik manasinda) var. bazi yorumlari cok gulduruyo. ha, ve kesinlikle isini bilen birisi.

Her konuda birbirimize muhalefet olduğumuz ortak yönümüz olmayan ama uzaktan uzağa birbirimizi sevdiğimiz üyedir :)

Eskiye oranla çok daha ılımlı buluyorum ve iyi niyetli olduğundan kuşkum yok.

Geri