Alcatraz
Üye
Şimdi 90 a 30 bi kürek alıyosunazının tam ortasına doğru indiriyosun :zuha:
Can alıcı soruyu soruyorum o halde; "Kimin ağzına ?" :icon_smile:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi 90 a 30 bi kürek alıyosunazının tam ortasına doğru indiriyosun :zuha:
Can alıcı soruyu soruyorum o halde; "Kimin ağzına ?" :icon_smile:
basit yaşamayı beceremeyenlere işte , kendin sordun ya (:
haa kendi kendime girişiyim yani öyle mi ?? Bitirdim seni. Adresini ver ! :pat:
Nie sen çok mu kokoş yaşıyosun:zuha: yakada fularla geziosan uzak dur benden :kop:Güneri Cıvaoğlu gibi falan :zuha::zuha::zuha:
kokoş yaşamak mı ?? bn sadece basit yaşayamıyorum, bayağı bir karmaşık maalesef :hi: o neeeyy naaann.. ıyyyy. yok cemil ipekci anasını satayım :haha: :zuha:
DDDDDDdddd karmaşık olan ne
bak şimdi şöle yapcaksın okul varsa okul-ev; iş varsa iş-ev sora bi bakmışsın hayatı devlet memuruna bağlamışsın bu kadar basit işte :kop:
karmaşık olan duygularımla mı mantığımla mı psikolojime mi bağlı olarak hareket etmem, konuşmam, davranmam gerektiğini kestiremiyorum yer yerki bu da bazen basit birşeyi bile cok karmaşıklaştırıyor. Anlam veremiyorum. Niye abi psikolojik sıkıntılı mıyım ? Maceracı kişiliğime ters o memur olayı
gerçi olsaydı iyiydi
hem ben memurdan daha iyiyim be 8 saat çalışıyorum günde
haa gel gelelim haftada 1 gün iznim var ama olsun
![]()
Hangisinin sonucu seni mutlu edcekse onunla karar ver.. Yalnız duygu mantık falan dedin, gönül mevzular işin içindeyse mantık işlemezo zaman kanırta kanırta duygularınla hareket etceksin yoksa içinde kalır , dert olur
bu arada İyiymiş valla 8 ssat hiç fena değil :kop: bulamadık öle bi iş hıaaaa
![]()
hangisinin sonucu.... Ego'm. Evet doğru cevap bu sanırım son zamanlarda bayağı iş görüyorseve seve hareket etcez bi şekilde ama hangi şekilde onu bilemiyorum
iyidir tabii bnm işim. Şekissiniz yaa hııaa
![]()
Mükemmeli arama 'Ne düşerse bahtıma' hayat felsefem son yıllardabelki seni de mutlu eder. Sensin şekil :zuha: pisleşme
DD
bak güzel felsefe bunu bende benimsemek isterim. orijinali kimdeyse kopi naytını alayım benüstüme iyilik sağılık önceki mesaja bakalım beraber
komedi dükkanının etkisindeyim bulaşma
:SAdsa
Orjinali bende kullanabilirsinbu arada tolga çevik sahneden mi ne düşmüş dükkan demişken ;( iimiş gerci
Gerçekten mi ? Çok incesin teşekkür ederim gerçekten. Ama benimde üzerinde geliştirdiğim birşeyler var. Benimki tutmazsa kullanabilirim, teklifin her zaman geçerli demideme yaaa... Buradan üstada büyük geçmiş olsun saygılar şelale... Özledik dükkanı abi uyandırıyım.. (sanki okucak haa. bizimkisi de doğmamış cocuga facebook gibi bişi oldu)
Kahkaha attım anam ne gülüyon sen be dedi
Doğmamış çocuğuna facebook açarsın
Bebeyken daha 13 yaşındaymışsın
Dönüyor deyince tekerleğe bakarsın
Halo reis Allah canını almasınnn :zuha::zuha::zuha::zuha:
Kahkaha attım anam ne gülüyon sen be dedi
Doğmamış çocuğuna facebook açarsın
Bebeyken daha 13 yaşındaymışsın
Dönüyor deyince tekerleğe bakarsın
Halo reis Allah canını almasınnn :zuha::zuha::zuha::zuha:
Gafa Dadlı tarikatıaslında söylemeyecektik amaç seni de içimize çekmekti. Senin yorumlarındaki ateşi gördük, gelecek var sende
ama madem ayıktın durumu artık söyleyelim, yapacak bişi yok
![]()