kanka onu hiç hatırlamıyorum la ben. :/ ne ara öyleydin :dbenim eski nickim makarov biliyosun di mi adsfjasdjfas No Russian !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanka onu hiç hatırlamıyorum la ben. :/ ne ara öyleydin :dbenim eski nickim makarov biliyosun di mi adsfjasdjfas No Russian !
2015 asdfsajkfds o gündür bugündür cod oynuyorum iştekanka onu hiç hatırlamıyorum la ben. :/ ne ara öyleydin :d
2015 asdfsajkfds o gündür bugündür cod oynuyorum işte
sadgasglkşjsaşsaigagjşsak 2016 zor geçmiş benim için
ben buldum be :pbunu bulan arkadaşa çok selam söyle o anlar bu arada benim arşivimi açtırmasın asdfsafsadfsdaf
asdgsadgasdgksad olm siz nasıl arşivcilersiniz be niye çekiyosun kardeşim duvarımıben buldum be :p
sonraki nickin eternal'mış. onu hatırlıyorum bak :d
web archive diye bişey var kanka haberin yok muasdgsadgasdgksad olm siz nasıl arşivcilersiniz be niye çekiyosun kardeşim duvarımı
asdgsadgsadgsad arkadaştayım kanka@Canis Major bize gelsene tyler durden izleriz..
ne diyim olm kurudum gel mi diyim bunu mu istiyosun ;pasdgsadgsadgsad arkadaştayım kanka
ayrıca bu davetini biraz süslemen lazım
adfshafasdfasd kuru var sulu var gel diyebilirsin olmadıne diyim olm kurudum gel mi diyim bunu mu istiyosun ;p
fernando candır kafası da güzel bizim gibi...