~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Ve artık bedenlerimiz arasında metrelerce, ruhlarımız arasında keşkelerce mesafe var...

"Dokunsalar ağlarım" demiştim ya hani; yanılmadım. Sana kim dokunduysa, ben ağladım...

Kapalı Gişe Yalnızlık /

Çünkü sen yoksan, nefesim de noksan...

/Kapalı Gişe Yalnızlık/

Dön artık! Avazım çıkana kadar bağıramam belki ama inan canım çıkana kadar ölebilirim..
S.Özel.

Yaşamak istediğim bir çok hayal var ama senden başka hiç kimse yakışmıyor.

Ne güzel bir hayaldin sen gerçekleşmeyen... Kur kur bitiremedim.

Nefretime bakma sen...Seni sevmeseydim olmazdı zaten.

Bir yığın insan var burada ama sarılmak için hep sana ihtiyacım var..

Gelmeyişine değil de, seni beklemeyişime kızıyorum..

Sanki dünyaya sadece bunun için gelmişiz gibi; sarıl bana..

Kokun burnumda yaşıyor. Her nefes de içime çekiyorum, bilmiyorsun..

Senin için herşeyden vazgeçebilirim ama sorun şu ki; herşeyim sensin..

Sıradan bir ismi nasıl da güzelleştiriyorsun Sen..

ANNE .Sevilmeyi anlat bana anne.!Çıkarsız karsız, sebepsiz olanını,Sevginin sen gibi olanını,Yüreğin hangi köşesinde,Yürür sevmek anne.?Hangi duvarına dayanır düşmez,Sevilmeyi anlat bana anne,Kaç gündüzü olur kaç gecesi,Yada, ne kadar derinliği..Sevginin sen gibi derinini..Sevilmeyi anlat bana anne,Hiç ağlamayan hep gülen..Hiç uslanmayan hep şımaran..Düştüğünde sadece ellerini çırpan,Sevilmeyi anlat bana anne.Yüreği yanmayan, hiç canı acımayanMutluluk denen duygusu hiç azalmayan..Severken hep bahanesi olanSevilmeyi anlat bana anne..!Zamanın eskitemediği, hayatın eritemediği,Dostun düşmanın bile araya giremediği,Canından kopmuş gibi.. sanki Benim birparçanmış gibiSevilmeyi anlat bana anne..Ananın Yavrusuna Sahiplenmesi gibi..Babanın evladına Can fedası gibi…Bitecek korkusunun olmadığı,Bana çıkarsız Aşkın adresini anlat anne..Güvenin duvar olup dayandığı,Sadakatin, Mevsimlik düşen yaprak gibideğil,Kök olup Toprağa sarılması gibi,Sevilmeyi, Aşkı anlat bana anne..Bana Sevmek istediğim gibi,Sevebilen var mı onu, Anlat bana Anne..!

Giden (1) Gün Dönmek İster Bırak Dönsün Ne Kaybettigini (1) daha Görsünn..!!

Geri