Hz. İsa'yı eşcinsel gösteren Netflix içeriğinin yapımcısına saldırı

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Hz. İsa'yı eşcinsel olarak tasvir eden The First Temptation of Christ isimli komedinin yapımcılarına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.

OGlVapsRIUavldTRemJ3TA.jpg

Hz. İsa'yı eşcinsel olarak tasvir eden Brezilya yapımı Netflix içeriği 46 dakikalık The First Temptation of Christ isimli komediye tepkiler devam ediyor.

J7ZIFM-W1Uy3CEku6ClapA.jpg

2 milyon kişinin yayından kaldırılması için imza toplamasının ardından şimdi de yapımcılığını üstlenen komedi grubunun binasına molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

nkw8jQRMOkmbeeZ1EZr9Og.jpg

Saldırıda kimsenin yaralanmadığı belirtilirken, grup tarafından yapılan açıklamada "Daha güçlü, daha ilham verici olarak devam edeceğiz, ülke bu nefret fırtınasından kurtulacak ve konuşma özgürlüğünün yanı sıra aşk da hüküm sürecek" ifadelerini kullandı.

aHcfeasLeEibxqYw_z19cw.jpg

Brezilya Devlet Başkanı'nın oğlu Eduardo Bolsonaro ise yapımı bir 'çöp' olarak nitelendirerek "Yapımcıların Brezilya toplumunu temsil etmediğini" dile getirdi.

ntv​

Yapmayın şunu işte. İnsanların kutsalina saygısızlık etmeyin. İnananların bilerek sinir uçlarına dokunup mağdurları oynuyorsunuz, yapmayın. Bu insanlar kutsallari için adam vuruyorlar, savaş cikariyorlar. Bunu bile bile yapıyorsunuz. Valla linç edin ama gram acimiyorum ne yalan söyleyeyim. Bunun adı mizah değil

Kutsal eşcinsel olamaz mı?

Kişisel algılamamak lazım. Netflix'e göre dunyada hetoro kimse yok

Bak o da doğru. Ben last of us 2 yi de netflixin yaptığını düşünüyorum. Ellie eşcinsel olmuş.

Netflix araştırırsanız bir Rockfeller kuruluşudur. Dünyaya eşcinselliği dayatmaya çalışan siyonist bir ailedir. Hayatin her alaninda ve her sektörde bunu çok sistemli bir düzende yapmak isterler. Dünya nüfusunun bir kısmını yok etmek, bir kısmını yumuşatmak, kendi kurmak istedikleri düzene köle olan, asla muhalefet etme vasfı olmayan bir insanlık hedeflerler. Eşcinsel kitleler oluşturmak da kendi menfaatlerine uyan bir plan. Konu o kadar uzun ki...

Geri