Hz.İsa mı yoksa Hz.Muhammed mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bana göre Hz.İsa’da tam bir peygamber profili var!
Örnek almak bakımından..
Adam kimseye savaş açmamış,ne cariyesi ne kölesi olmuş.Hiç evlenmemiş..kimseleri kafir ilan etmemiş.Kimseyi dine zorlamamış.! Seçim sizin..

Adam siyasileri geçip peygamberleri falan vs attırıyor hmn.

Aaa, ben ağır Muhammedciyim.
Çoğu insan İsa der...

Muhammed'in dinindeki özel günlerde yetmiş bin kat sevap çarpanı oluyo ya, o beni çıldırtıyo işte..

Muaazam bi' deal...

Evet ilginc bir vs olmus ama ikisinin anlatildigi evrenin tanrilari farklilik gosteriyor.
Aslinda isa basarisiz bir deney olmus oluyor. Cunku islama gore gelen tum peygamberler islami yaymak icin gelmis olarak anlatilmakta.
Isa'nin peygamberlik seruvenide farkli. Adam zaten yahudi , nasirali isa derler.
Ayrica mevzu uzun ve sana anlatip bosa gitmesini istemiyorum awk2

Yüce İsa aşkına, onun cümlesiyle o halde size doğrusunu söyleyeyim,

en güzeli Davud ya, psalms babam psalms. Amans da Amans.

kitaplara göre yorum yaparsak hz muhammed tanrının peygamberidir insandır ve günahlıdır, isa ise direkt olarak tanrının oğludur, yani peygamber değil mesihtir. ikisini aynı kulvarda yarıştırmak için din konusunda birazcık bilgisiz olmak gerekir.

Kur’an’a İnananlar için Bakara Suresi’nde bu sorunun cevabı var. Ama şimdi uzun uzadıya yazmayacağım:d

odasındaki kocaman erdoğan posterinden öperim :d

Kız onu nerden hatırlıyon. :d adafdsgs

Tekirdağ'a taşınıp kendilerine 3 katlı ev yaptılar. Bahçeleri ve çardakları var. Bahçede de kocaman bir seramik var sen bilirsin onları 1,5 metreye 1 metre filan....

Seramiğin üstüne Erdoğan fotoğrafı bastırdı, eve giren ilk onu görüyo :d adfsgs

ben bu konuda allah'a bir tık küskünüm, adem, şit ibrahim, lüt ibrahim, ismail, ishak, suayip, yakub, yusuf, musa, harun, davut, süleyman, zekeriya, yahya, isa hepsi ya akrabalar. ya kardeş, ya da babadan oğula falan, peygamberlik aile mesleği olmuş resmen. insan gerçekten hayret ediyor. torpil morpil bir dümenler dönmüş kesin.

Geri