Huzuru Sevgilisinin Kıyafetinde Bulan Burçlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hasretinden Prangalar Eskiten Boğalar

Sevgilisinin ellerinden tutup, aşkla dolu gözlere bakakalmak… Var mı daha öte bir mutluluk? O huzur, o tamamlanmışlık duygusu, o minnet hissi… Boğalar için o anın verdiği duygu tarif edilemez ki. Tek bir dokunuşta uçar gider mutluluk diyarına. Evin her bir köşesine sinen aşk kokusunu imkanı olsa şişeler, bir parfümmüşçesine sıkıverir üzerine ya da yatağa. Öylece dalıp gider en derin uykulara. Sevgilisinin tenine değen, kokusu sinen bir kıyafeti giymek de en büyük kavgaları bile siler atar kenara. Sevdiğinden ayrı kaldığı her bir dakika da daha katlanılabilir gelir ona.

Sevdiğinden Bir Dakika Uzak Kalamayan Yengeçler

Yengeçlerin temel ihtiyaçları sevmek ve sevilmek çoğu zaman. İnsanlara karşı cana yakın ve samimi tavırları bundan. Kalplerinin sesine kulak vermeyi bildiklerinden aşk da uzak kalmaz kapılarından. Sevdi mi tam sever, yüreklerinin en derinine buyur eder. Sarar sarmalar, aşkını her şeyin önünde tutar. Sevdiğiyle yan yana olduğu sürece sıcacık bir yuva kurar. Öyle bir sevgi ki bu mantığı ne kadar aksini de iddia etse daima duyguları ağır basar. Araya mesafeler girsin girmesin o hep sevgilisinin kokusunu yakınlarında arar. Ondan kalan bir kıyafeti geçirir üzerine, onun kollarındaymışçasına huzurla uykuya dalar.

Aşka Aşık Balıklar

Aşktan başka yaşamaya değer ne var ki bu dünyada? Sevdiklerine gönülden sarılmak, sıcacık ellerini tutmak, yüreğinin kapılarını ardına dek açmak… Başka neden biri kendini kurban etsin ki bir başkası uğruna? Balıklar duygu girdabında yok olup gidebilir, yeter ki eksik parçasını tamamlayan aşkı olsun yanlarında. Sımsıkı sarılır, ne pahasına olursa olsun bırakmaz asla. Biraz içine kapanık olsa da onu gönülden sevenle konuşmaya bile gerek yoktur aralarında. Göz göze gelmeleri yeter birbirilerini anlamaya. Her zaman sevgilisinin kollarında olmak, onun güven verici aurasına kendisini bırakmak isterse sevgilisine ait bir kıyafeti sırtına geçirmesi bile yeter de artar ona.
alıntı​

benim hatun, belli modelde bir hırkasını giydiğinde samuray gibi oluyor ve pek yakıştırdığımdan samuray jack diyerek eğleniyorum gjldks

Bu ne abi ya, huzuru neden sevgilinin kıyafetinde bulalım ahah.

Bu ne abi ya, huzuru neden sevgilinin kıyafetinde bulalım ahah.

Mesela soğuk kış günlerinde atkısını boynuna takarsın, hırkasını falan giyersin kokusu üzerindedir hala, tişörtünü giyip uyursun .p
Kızlar sevdiceklerinin kıyafetlerini bu şekilde kullanabilir belki ama erkekler için sıkıntı .p

Ikizler yok hayret

Mesela soğuk kış günlerinde atkısını boynuna takarsın, hırkasını falan giyersin kokusu üzerindedir hala, tişörtünü giyip uyursun .p
Kızlar sevdiceklerinin kıyafetlerini bu şekilde kullanabilir belki ama erkekler için sıkıntı .p
Yengeç minnoşluğu:emoji_heart_eyes_cat:

Olsa olsa stilettomlar olurdu..Peh..

evet sevgilimin kıyafetlerinde huzur buluyorum, çıplak kaldık yani şu an...

yengecle ilgili derin duygulu ve hassas, romantik yapilariyla ilgili boyle seyler okuyunca arada gururumun zoruna gidiyo. what a pssy diyorum icten ice, ama hakikata baktigimda, gercekten oyleymisim biraz

evet sevgilimin kıyafetlerinde huzur buluyorum, çıplak kaldık yani şu an...
şey vardı bir de, iyi hissetmek ve huzur bulmak için "kötü olay yaşadığınız kombini bir daha giymeyin" tarzı bi öneri. şöyle bir düşündüm de; yine çıplağız yine çıplağız

bende herhangi bir kıyafette huzur bulma durumu olmuyor da benim tişörtlerimi giyen kız arkadaşlarım bana geri vermiyordu, bir dönem böyle bir sorun yaşadım. çok tişörtümü almışlardır. bir keresine Beşiktaşlı tişörtümü sırf yakışıyor diye alan bir kız olmuştu, sonra görüşmedik, evlendi falan ama geri vermedi tişörtümü :(

eve temizliğe gelen bir kadın da pamuk şekeri pembesi renginde bir tişörtüm vardı, onu giymişti, bu bundan sonra benim olsun mu, eve her geldiğimde giyerim demişti.

bunlar huzura giriyor mu bilemedim.

güldüm anlatıma biraz dkdk ama şey var bence de her insanda, sevdiğiniz kişiye ait bir nesne gördüğünüzde ya da vitrine bakarken onun tarzı bir şeyi fark ettiğinizde, gülümseten bir huzur oluyordur. bu olur yani.

Tişörtünde ve şapkasında gözüm var .p

Geri