Huzursuz bacak sendromu

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bacaklari koyacak sokacak yer bulamazsiniz bildigin huzursuzdur. Uzun yolculuklarda sacma sapan sekiller alirsiniz, kimse sizi anlamaz.

Üniversite sınavına girdiğim ilkokuldaki sıraların çok küçük olmasından dolayı
Stresime stres katan yaşadığım sıkıntı

Hastanede beklerken o nasıl bir sıkıntı veriyor.
Sandalyeleri parçalayasım geliyor.

Bacaklarda anormal duyularla birlikte siddetli hareket ettirme istegi olması.

Bu gece de uyutmadı...
Bu sendromu en şiddetli yaşayan insan olabilirim.

bazıları doğuştan da olabiliyor

Yatakta dort donmenize, kimi zaman kalkip iki tur atmaniza sebep olan gereksiz. Uzun zamandir gorusmuyoruz sukur.

Ya bu hareketsiz kalınca olan şey diye biliyor, bacak uyusuyor falan. Sebebi ve çaresi yok

En cokta camide gelir basiniza. ilk 10 dakika rahatsinizdir. Sonradan sonradan oldugunuz yere yatip bacaklari havaya kaldirasiniz gelir. Tabii bu cami ortaminda mumkun degildir .p

şöyle bir baktım yorumlara genel olarak kadınlarda görülüyor sanırım
o değil de bir şey anlatıcam diye ordan oraya çekiştirip sürekli omza dokunan kişilerde huzursuz kol sendromu olmasın sakın

şöyle bir baktım yorumlara genel olarak kadınlarda görülüyor sanırım
o değil de bir şey anlatıcam diye ordan oraya çekiştirip sürekli omza dokunan kişilerde huzursuz kol sendromu olmasın sakın

lisede bi arkadaşım bişey anlatırken karşısındakinin üstünü başını düzeltirdi, kravatıyla falan oynardı, manyak mı ne

Yorumlara ekstra güldüm :D

Bazen sebepsiz gayet ortam stabilken oluyor.Birden rahatlık batıyor sanki elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor insan.

Huzursuz ayak sendromu deyince toplantilarda, ayaklarini surekli sallayan insanlar aklima geliyor.
Bacaklarini kesip, koltuk altlarina veresim var:D
Surekli, ayni hareketin yapilmasindan hic hoslanmam, bunlar yuzunden toplantida konsantre olamiyorum, kafalarina topuklu ayakkabi firlatasim geliyor :p

ben de çok sallıyom, topuk yere basmazsa sallama kaçınılmaz oluyor :#

ben de çok sallıyom, topuk yere basmazsa sallama kaçınılmaz oluyor :#

Zaten ayaklarini sallamasalar, kalem ceviriyorlar, onu yapmasalar koltukta sallaniyorlar. Ne kadar sorunlu insan var :D

Kendi basinayken salla da baskasinin yaninda sallama Bal Porsugu, kim vurduya gidersin bak yeminle :D

yolculuklarda yaşıyorum bu sıkıntıyı bacak boyu uzun oldugundan sığamıyorum bi yere xd

Beni tarif etmiş ama ben kollarımı da koyacak yer bulamıyorum bazen , başımı nereye koysam rahat edemiyorum falan. Tamamen huzursuz beden sendromu bendeki sanırım.

siDP.png

Koltukta bacaklarım yere sallanarak oturamıyorum ben. Hep bi toplama ihtiyacı duyuyorum. Bir bacağımın popomun altına kıvırmak suretiyle üzerine oturuyorum ve rahatım. Sonra diğer bacağa geçiş. Hayat sürüyor böyle..
Sendromlu muyum şimdi ben de

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri