Senin mesajınla uyuyup senin mesajınla uyandığım,ayrı yataklarda beraber uykuya daldığımız,seni yanımda hissettiğim zamanlar vardı huzur denilen bir sey vardı o zamanlar her anım seninle geçerken,sensizliğin acısıyla geçiyor şimdi.Buna dayanmak çok zor ama sen anlamazsın sensizlik nedir bilmezsin çünkü,sensizliği bilseydin unutmazdın geçmişi.Sen sadece gidersin,benim hayatıma öylece girip yaralarımı kapatır benim herşeyim olursun kendine bağlarsın,güven verirsin,herkesten farklı olduğunu gösterirsin bana,o kadar iyisindir ki seninle geçen günlerim mutluluğu tanımlayacak kadar güzeldir.Ama sonra kapattığın yaralara daha büyüğünü açıp,öylece gidersin.Verdiğin sözler,attığın mesajlar,yazdığın şiirler,yaşanılan anılar,bir aptalın aşkı ve tonlarca gözyaşı kalır geride.Bazen ellerini tutmak istiyorum ama çok uzaktalar,ne kadar uzakta olursan ol istediğim zaman düşünebiliyorum seni.Yokluğunla öyle bir dostluk kurduk ki aramıza hıc kımseyı almıyoruz tabi sen gelirsen o ayrı.Sadece seni istiyorum,bazen sana öyle ihtiyacım oluyor ki ama sen olmuyorsun ve biliyorum ki artık hiç olmayacaksın.Şu hayatta iyiyim demekten sıkıldım.Kötüyüm çünkü seni kaybettim,çünkü aşığım,çünkü özlüyorum,çünkü vazgeçemiyorum,çünkü aptallaştım,çünkü inancım kalmadı.İnancı bitmeyen hic bir aşk bitmezdi,sen inancımıda alıp gitmeseydin eğer.Sen artık benimle değilsin,dayanamıyorum ben sandığın kadar güçlü değilim,mecburiyetten yaşıyorum ki mecburiyetten yaşıyorsam zaten bitmişim.Tüm bunlara rağmen gidişine haklı sebepler bulup avutmaya çalışıyorum kendimi,beceremiyorum.Birgün benden gidersen yıkarsın beni öldür daha iyi derdin hep işte öldür daha iyi.Hiç özlemiyormusun hiç üzülmüyormusun hiç mi sızlamıyor için ? Keşke demiyormusun hiç ? Gözyaşlarım içime akar sen mutluyum san herşeye rağmen seni seviyorum adam,hayatımın en güzel anlarını yaşattığın ve bundan sonra her anımda canım yanacakmış gibi hissettirdiğin için teşekkür ederim sevgilim..